Original Joyetech eGo ONE Mega Versiunea 2 E țigară Starter Kit cu Baterie de 2300mAh Atomizor 4ml Tank vs Doar ego-ul o Baterie

111.99lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Joyetech eGo ONE Mega Versiunea 2 Starter Kit cu baterie de 2300mAh Atomizor 4.0 ml Rezervor Modernizate mega Versiunea 2 Vaporizator Extinderea de capacitate mai mare a bateriei și capacitate lichid, eGo ONE Mega Versiunea 2 devine un total puternic și mai durabil dispozitiv. Se prezintă cu două moduri opțional: ieșire directă și constantă a tensiunii de ieșire, împreună cu dublu avansat circuit de protecție. De asemenea, mai ales vine cu noul Bumbac Pur CLC - cap Ceramic (optional, nu este inclus) care este mai de lungă durată decât tradiționale de bobine. Există mai multe CL seria capete care pot fi aplicate. Simplitatea și eficiența de a face eGo ONE Mega Versiunea 2 remarcabile și unice. Caracteristici: 100% Bumbac Pur și Nou Adăugat Cap Ceramic (opțional) Dublu Circuit de Protecție Directă Modul de Ieșire Constantă și Tensiunea de Ieșire Modul de Ajustare a Afluxul de Aer caietul de sarcini: Lungime:de 135,5 mm Capacitate Atomizor: 4ml Baterie Capacitate: 2300mAh Culoare: Argintiu, Negru, Alb, Rosu, Albastru, Portocaliu Conținutul Pachetului de Kit Complet

1 x baterie eGo One mega Versiunea 2 Baterii 1 x baterie eGo One mega Versiunea 2 Atomizor 1 x CL Bumbac Pur Cap - 0.5 ohm 1 x CL Bumbac Pur Cap - 1 ohm 2 x Mustiuc 1 x cablu USB 1 x Manual si certificat de garantie Simple de ambalare. Obiceiul de Ambalare din fabrica, ambalare se pot modifica fara o notificare prealabila. Opertion Ghid:

Power on și off : apăsați butonul de 5 ori în succesiune rapidă, butonul va lumina intermitent de 5 ori pentru a indica eGo ONE Mega este deja de utilizare. În același mod, eGo ONE Mega va fi oprit după 5 prese.

Vaping : apăsați butonul și de a inhala sau vape. Atunci când butonul este apăsat, butonul de lumină va fi mai departe.

Încărcare : pur și simplu încărcați eGo ONE Mega prin conectarea cu un computer sau un adaptor de perete printr-un cablu USB. Atunci când este complet încărcată, indicatorul luminos al butonului se va stinge.

E-suc de umplere : se separa atomizor de la baterie și injectați lichidul direct în arcuită slot.

Atomizor de înlocuire : deșurubați con atomizor, pulverizator capul este situat pe baza. Doar deșurubați-l și înlocuiți-și curată.

(notă: vă rugăm să nu se spele pe cap atomizor cu apă. Pur și simplu frecati-l cu alcool de bumbac sau curățați cu o cârpă uscată.)

Ajustare de afluxul de aer : rotirea inelului de la baza atomizorului sensul acelor de ceasornic pentru a reduce afluxul de aer, și invers acelor de ceasornic pentru a mări afluxul de aer.

Baterie funcția de afișare: lumina va clipi lent sau rămâne aprins atunci când nivelul bateriei este mare, dimpotrivă, lumina se aprinde intermitent în frecvență.

Baterie cantitate condiții de Lumină

60% - 100% Sta aprins

30% - 59% clipește Încet

10% - 29% Moderat clipește

0 - 9% Clipește în frecvență

Bateria se aprinde intermitent în roșu în timpul încărcării sau conectarea cu USB, si iese in 5 secunde atunci când este complet încărcată. Pentru Sfaturi nu vin cu lichide

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.42kg (0.93lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Material Metal
Protecție Dublu Circuit De Protecție
Caracteristică De ajustare a Fluxului de Aer
culoare Argintiu, Negru, Alb, Rosu, Albastru, Portocaliu
Încărcător USB Da
Numărul De Model eGo ONE Mega, Versiunea 2
Capacitatea Bateriei 2300mAh
Lungime 135.50mm
Capacitate Atomizor 4ml
Tip Joyetech eGo ONE Mega Versiunea 2 Starter Kit
ecran de afișare No
Firmware Upgradabil No
Nume De Brand JOYETECH
Model Compatibil EGO-ul

Produse similare