Ohhunt Vânătoare Plictisesc Șarpe pistol de curățare 16 Cal GA Ecartament Boresnake țeavă de Pușcă de Bronz Cleaner Kit

19.50lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Ohhunt Vânătoare Plictisesc Șarpe pistol de curățare 16 Cal GA Ecartament Boresnake țeavă de Pușcă de Bronz Cleaner Kit

Caietul de sarcini : gaura de Sarpe este cu siguranta cel mai rapid din lume a purtat curat. Artizanale cu o serie de built-in perii, acesta combină toate procesele de curățare într-un singur pas simplu, eficient de curățare a purtat într-o singură trecere. În primul rând, o primă ata zona perii acțiunii apoi indeparteaza liber pietriș și moloz în alezajul prealabil principal de spălare. În cele din urmă, principalul ata, cu 160 de ori mai mult ață decât un standard de curățare patch-uri, super-scrubs alezaj pentru un finisaj de oglindă-ca. Alama-ponderate drop-prin cablu alunecă ușor în jos baril, pur și simplu trageți cablul prin teava - o trage prin le face pe toate. -Ușor și compact, este ușor de a lua chiar și la cea mai îndepărtată destinație de vânătoare. Nu e nici metalice expuse la daune jefuire sau coroana, și nu este nevoie de asamblare. Și este solvent sigure, lavabile și reutilizabile de sute de ori. Disponibil pentru puști, puști și pistoale.

.

En-GROS: susținem en-gros,vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a importa cu cantitatea de masa.

PLATA: acceptam Vilatudor.ro și de plată paypal. Ne va livra în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată. Serios ofertanți numai, te rog. Comenzile vor fi anulate, iar un element neplătite litigiul intentat în cazul în care plata nu este primită în termen de 10 zile de la cumpărare.

TRANSPORT: Ne-am oferit forfetară standard pentru taxa de transport maritim la nivel mondial. Navele de produse direct din China prin poștă aeriană și de livrare,timpul De livrare va fi depindea de diferită destinație. Statele Unite, Australia, marea BRITANIE, putem trimite ePacket Alte țări, default trimite China Post Air Mail Dacă doriți pentru a mai rapid a primit bunuri, pot alege EMS, nu trimitem alte modul de logistică

Se ÎNTOARCE : Vom sta în spatele fiecare produs pe care îl vinde. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau de restituire prețul produsului mai puțin S&H în termen de 14 zile de la cumparare. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de la primirea inițială sau o înregistrare de cumpărare în sistemul nostru, iar produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia, UPC, cod de bare, ambalare, și toate accesoriile. Vă rugăm să permită până la 10 zile lucrătoare pentru a se întoarce pentru a fi prelucrate. Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Țara de origine China
Tip gun cleaner
Numărul De Model 16ga

Produse similare