Jingdezhen Ceramică artizanat antic en-gros de deschidere bucată de spălare de ceai pen spălare scrumieră Decor Acasă

343.16lei

Adauga la lista dorintelor

Ornamente

Descriere produs


Locul de origine:Provincia Jiangxi

Stil:stil Chinezesc

Modelare:Alte

Ambalaj:Cutie de ambalare

LOGO-ul imprimat:Nu

Dacă brevetul surse:Nr.

Dacă importate:Nu

[Name]: deschide piese ceramice de epocă wash pen

[Origine]: Jiangxi Jingdezhen

[Material]: de înaltă calitate caolin

[Grad]: un produs autentic. Magazin reputația de garantare, fără nici pe glazura, cracare, culoare, distorsiuni și alte defecte

Dimensiune: Mare; 8cm diametru maxim; 23cm diametru; 19cm

(Poate exista o ușoară eroare caietul de sarcini vă rugăm să prevaleze în natură)

[Articole] lista include: - un rezervor (piedestal vândut separat)

Acest produs este un high-temperatura de ceramică verde, fără plumb, fără cadmiu, fără radiații.

1, produse ceramice are particularitatea ei, perfect dacă vă cer, vă rog, cu atenție împușcat! (La urma urmei, nu-ceramica este lutul, este inevitabil, va exista un număr foarte mic de pori mici, sau mici pete negre, dar nu neapărat)

2, bunuri luate într-un fel, dar de culori diferite pot să apară personal afișa setările de culoare, etc., culoare specifică pentru a primi la fel prevala;

3, dacă deteriorat, cum ar fi: curierat pe cale de situația pare deteriorat. Vă rog să semnați "în termen de 24 de ore" să ne dea tuturor deteriorat poze, pentru înlocuirea gratuită în 24 de ore!

Declar solemn:

1. NOASTRE toate vaze, meșteșuguri și cutii de cadouri fără bază (dacă nu este precizat altfel), magazin pot cumpara!

2, produse lucrate manual, ecran, formă, mărime, culoare, subtile diferențe există, este un fenomen normal a unic artizanat!

3, rupt magazin responsabil pentru transportul trimite un înlocuitor gratuit, nu refuza! Pentru întrebări contactați-ne imediat!

Culoare:

Pentru că nimeni nu poate evita problema de aberație cromatică, în cazul în care culoarea este foarte exigent persoană, vă rugăm să ia în considerare cu atenție! Produsul nostru 100% reale de fotografiere. Toate produsele sunt detaliate dimensiuni, materiale și mărfuri descriere explică.

Despre transport si livrare:

1, gresie, transport dificultate, costurile de ambalare sunt mai mari decât îmbrăcăminte și alte bunuri, așa sale de transport de marfă și de îmbrăcăminte și alte mărfuri care nu sunt comparabile. Costul de transport al companiei de curierat, de fapt, generate de Plătit , mai Multe elemente trimis împreună pentru a salva costurile de transport.

2, ambalaje fragile decât timpul necesar, în scopul de a asigura transportul în siguranță a produselor dumneavoastră, restaurantul nu promite plata data de livrare, de obicei, nu mai târziu livrate in termen de 24-72 de ore de la plată, în cazul în circumstanțe speciale întârziere, va prompt și vă va contacta. Limită nu vor fi acceptate în orice formă pentru a ajunge la piese.

3, compania expres pentru independent de cumpărători și vânzători a treia persoană, al cărui comportament nu este vânzătorul este controlabil. Vom face tot ce este posibil pentru a realiza livrarea la timp, în timp util cerut de urmărire și ajustată în funcție de feedback-ul clientului, dar nu poate garanta specifice de sosire timp de o zi, sau individuale de servicii de curierat de calitate. Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.

Despre deteriorat:

Angajamentul nostru pentru transport zero deteriorat, și întotdeauna clientul drepturile și interesele pentru a servi cea mai mare atenție, Odată ce transportul daune accidentale sau dacă aveți orice nemulțumire cu întrebarea pentru un produs, vă rugăm să nu ezitați să contactați restaurant prima dată, Vom face tot posibilul pentru a se asigura că interesele și sincere pentru a rezolva problema. De exemplu: mod expres deteriorat situația apar în. Vă rog să semnați "în termen de 24 de ore" pentru noi deteriorat poze, 2 zile set de înlocuire gratuită! (Dar dacă deteriorat nu reemitere)

Despre defect:

Deoarece ceramica meserii sunt toate procesele de producție lucrate Manual, vor exista puține defecte . Cu toate acestea, prezența de defecte produse vândute sunt în sfera de subiectul ceramica (trei nu mai mult de un mm pete negre pori internaționale adoptate. Aceasta este o diferență importantă între artificial și mecanisme de ceramica, este de remarcat. (De lux, cu excepția meserii, cum ar fi produsul este încă în dubiu, se referă la feedback-ul clientului)

Dacă există probleme nerezolvate, vom fi principiul echitabil și rezonabil, și de a coordona și de a rezolva prietenia ta!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.08kg (2.38lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 31cm x 23cm x 9cm (12.20in x 9.06in x 3.54in)

Produse similare