Te Iubesc până la Lună și Înapoi Urna Colier pentru Cenușă Memorial Suvenir de Incinerare Pandantiv Bijuterii

29.79lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bijuterii Din Oțel Inoxidabil

Tot mai mulți oameni aleg bijuterii din Oțel Inoxidabil, veți găsi că nu pătează și se oxideze, ceea Ce este mai important, toate acestea sunt hipoalergenice. Atât pentru femei, cât și bărbați, e un accesoriu bun de ales.

Bijuterii din oțel inoxidabil folosi metal foarte puternic, nu oxida și va fi foarte durabil, este rezistenta mare la rugina, coroziune și defăimare, este în stare să îndure o mulțime de ori de uzură și chiar și o mulțime de sudoare.

Produs Arată

1. Vom expedia comanda dvs. în termen de 1-7 zile după ce am primit confirmare a plății.

2. Pachetul poate întârziere, atunci când într-un important festival(de exemplu: festivalul de Primăvară și ziua de Crăciun, ziua Națională Chineză) sau calamități naturale (de exemplu: explozii vulcanice, ceață densă și așa mai departe)&Poștale grevă . Deci, vă Rugăm să contactați cu noi, dacă nu puteți obține punctul de peste 60 de zile. Sper că puteți înțelege!

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe, TVA sau alte taxe ascunse. Pentru a-ți plăti impozitul minim, vom declara ca Cadou sau Probă cu valoare scăzută.

4. Picătură de transport maritim: putem picătură de transport maritim. Vă rugăm să utilizați dvs. de client, adresa de livrare atunci când plasați comanda.

Fabrica noastra Shenzhen Ori Fratele Hardware Limitată Societatea a fost înființată în 1992 ca o cuprinzătoare de producție și comercializare a firmei. Suntem un producător profesionale de 316L din oțel inoxidabil, bijuterii de 23 de ani și sunt specializate în producerea de toate tipurile de medalion, bijuterii din oțel inoxidabil (cum ar fi inele, țesute lanturi, pandantive, bratari, coliere, cercei, butoni, piese auto, și așa mai departe).

Serviciile noastre Dragi cumparatori, va garantam risc zero experiență de cumpărare aici. Pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu comenzi, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul sau deschide dispute. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. Vă mulțumesc! 1. Probleme de calitate: în Cazul în care produsele nu sunt la fel ca descrierea noastră sau rupte în tranzit, vă rugăm să luați în mod clar fotografii în 7 zile după ce ați primit și trimite fotografii pentru mesaj. Noi vă va oferi o rambursare sau înlocuire după ce ne confirma. 2. Orice alte motive: Pentru orice motive, nu vă place produse, vă rugăm să ne contactați la 7 zile după ce a primit comenzi, vă rugăm să asigurați-vă că produsele sunt în starea inițială și se angajează costul de transport maritim de unul singur. Ne va oferi o rambursare sau înlocuire după ce am primit returnarea produselor. Feedback-ul feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom aprecia foarte mult atunci când ne dea de cinci stele și feedback-ul. În timp ce vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru (3-4 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul, vă rugăm să cred în noi problema poate fi rezolvată în cele din urmă. Contactați-ne ne puteti contacta prin lăsa mesaje pe Vilatudor.ro sau e-mail-ne, putem răspunde e-mailurile în termen de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Stil Trendy
utilizarea pentru2 Incinerarea Bijuterii Pentru Cenușă
Numărul De Model P-C-009
Este Personalizat Da
Locul de Origine Shenzhen, China
utilizarea for1 incinerarea bijuterii
Tip De Element Coliere
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
folosesc de 3 memorial de bijuterii pentru incinerare cenușa
Forma\model Luna
Nume De Brand timesbrother
Tip Lanț Link-Ul Lanț
Colier Tip Lanturi Coliere
lungime colier 50cm, 20"
culoare
Material Metal
Gen Femei
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil & Argint
Fine sau de Moda Moda
Greutate 13g
Compatibilitate Toate Compatibile
costum pentru femei, barbati
Dimensiune Pandantiv 30mm

Produse similare