BAZINE de Vânzare Fierbinte Vintage din Alama Loft Tranșee Lumini de Perete E27 Placat cu Fier Industriale Lampă de Perete de Anul Nou Decor de Crăciun Pentru Acasă

29.63lei

Adauga la lista dorintelor

Lămpi cu Led-uri

Descriere produs


Caietul de sarcini: • Stil : Tranșee de Perete/ Flushmount Această Lumină poate fi montat pe Tavan sau Perete. • Soclu Specificatii : Mediu de bază E27 ( dimensiune standard) , 110v-240v • Putere Bec : 60w putere max pentru utilizarea împreună cu acest accesoriu. Noi oferim 40wattage cele numai. • Bec : ( Becul NU este inclus ) • Cabluri : cu fir Greu la perete • Finisaj arătat : Chrome .Negru .Alb cupru.Periat.Aur .etc • Hardware : Include transformat gât, mingea end, și distanțiere așa cum se arată • Shade : umbră • Fixare include : Tot ceea ce apare în listă, cu excepția switcher & fundal • Misc. Hardware : Inclus - bara transversală, montare nuci și șuruburi, sârmă nuci Dimensiune: • Baldachin : Aprox 3.9"diam • Raza : Aprox 4 cm Soclu ;10 cm Înălțime --- Detalii Produs ---

Întrebări Frecvente 1.Când va fi expediată comanda afară?

Toate comenzile vor fi manipulate și transportate în termen de 72 de ore după ce plata este primită. 2. Nu elementul primit arate exact ca imaginile au arătat?

Culoarea poate fi un pic diferenta de imagini din diverse definiții ale diferitelor PC/telefon Mobil. Vă rugăm să confirmați că sunteți de acord cu această condiție înainte de licitare. Mulțumesc în avans. 3. De ce timpul de livrare a arătat diferă de la listare, a declarat?

Avem o cooperare pe termen lung curier pentru ambele Aliexrepss și ebay ,care are avantajul de livrare rapida. Cu toate acestea,de Transport maritim Șablon de Transport si de Plata' Nu arată timpul de livrare ca pe setări, am stat în detalii despre produs atunci.

Dar ne-au spus că timpul de livrare va fi la fel ca setările după ce ordinul este plasat. Și de soluționare deschise vor fi tratate în mod corespunzător,vă rugăm să nu vă faceți griji. 4. Dacă NU ați primit elementul sau NU sunteți mulțumit cu elementul primit?

Înlocuire sau de restituire este OK dacă postul nu ajunge la timp.

Partea deteriorată place e OK dacă elementul este deteriorat la sosire.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 17cm x 12cm x 7cm (6.69in x 4.72in x 2.76in)
Tip De Unitate bucata
certificare CCC,CE
Tip Comutator Buton de comutare
Tensiune 110-240V
Corpul Material Sticla
Sursa De Alimentare AC
Stil Modern
Culoarea Caroseriei Negru
Este De Becuri Incluse No
Umbra Direcție În Sus Și În Jos
Material Metal
Utilizare vacanta
Numărul de surse de lumină 1
Garanție 1
Nume De Brand Bazine
Tip De Element Lămpi De Perete
Tipul De Bază E27
Umbra Tip Shadeless
Este estompat No
Numărul De Model y242
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Technics placat cu
Tip De Instalare Montat Pe Perete
Zona De Iluminat 10-15square metri
Caracteristici alama antic tranșee
Cerere Hol,Bucatarie,Dormitor,Sufragerie

Produse similare