Transport gratuit 90cm(H) tabelul de cristal piesa centrala Nunta 5 brațul suport lumanare candelabre de Nunta de decorare

2 377.91lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Atunci când comanda produsele noastre, dacă alegeți aer Exprima de transport maritim sau vânzătorului metodă, vă rugăm să încercați cel mai bun pentru a face ordine, de 3 săptămâni în avans pentru a prinde data nuntii; Dacă alegeți China post, vă rugăm să încercați cele mai bune face pentru 3 luni în avans pentru a prinde data nuntii.

Dacă timpul este urgentă, vă rugăm să confirmați timp cu noi inainte de a face comanda, multumesc.

Suntem fabrica de fondator și reprezentant al mediului de afaceri în toate tipurile de produse.Astfel ca pentru containere, en-gros, cu amănuntul și recipient de inspecție, etc.

Atunci când alegeți termenul de livrare de "vânzător de metoda de transport", vom livrare coletul prin DHL, EMS, UPS, TNT, FEDEX,Taxa etc, sau Profesionale de Avion, care poate ajunge în aproximativ 5-15 zile.

Daca ai comanda de la magazinul nostru mai mult de 5 ori și lăsați un feedback pozitiv, va oferim un minunat cadou surprinzător :)

Dacă nu puteți găsi orice produs de care ai nevoie, bine ai venit să ne informeze. Vom încerca cele mai bune de căutare de la noastre au cooperat fabrici și de cumpărare pentru tine.

Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne informați.

Dacă nu mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne contactați înainte de a face un litigiu, vom încerca noastre cele mai bune solut problema pentru tine. Multumesc :)

90cm inaltime nunta de Argint vaza de flori de nunta de masă centrală suport pentru masă de nunta de decorare 10 buc/lot Informații Dimensiune: Inaltime 90cm / 35.4" Culoare : Clear color Notă : Pentru un transport usor, va vom trimite piesele de separat, ai nevoie de a le asambla singur, este foarte ușor :) Dacă aveți nevoie de alte culori, putem face, de asemenea, pentru tine, pentru detalii, rugam sa ne contactati :) pretul este doar pentru Masa, standuri și fără alte accesorii, cum ar fi flori, lumânări etc.. acceptam Alipay, Western Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Vă rugăm să acorde termen de 3 zile, dupa ce a comandat,in caz contrar comanda va fi închis de Vilatudor.ro! Vom livra doar la default aderess în alipay. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare a fiecărei țări, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.. nu putem accepta nici o restituire, deoarece cumpărătorii refuză să plătească impozite sau taxe! Pentru termenul de livrare,vom alege cel mai bun mod de livrare pentru tine bază în același timp de livrare de transport ai alege,dacă ai minte,pls contactati-ne.în caz contrar, nu putem accepta nici o plângere din cauza diferitelor termen de livrare cu ceea ce alegi.. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi toți clienții care comanda de la noi. Ne poate da rambursare dacă vă întoarceți elemente în termen de 7 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv(dar trebuie să plătească costul de livrare și taxele de a se întoarce înapoi). Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute pe drumul de întoarcere, cumpărătorul ar trebui să taxa pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport și taxele de încărcare pentru a reveni elementele. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.va vom oferi un discount de data viitoare perchase! Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 40.0kg (88.18lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 40cm x 40cm (15.75in x 15.75in x 15.75in)
Stil Europa
Manual Da
Tip Candelabru
Numărul De Model ddd
Utilizarea Sarbatori
Material Acril
Funcția Bloc De Potrivire Lumânare
Potrivire Lumânare Mici Tealight
Nume De Brand DesserXixi

Produse similare