MASTECH MS8239D Digital Multimetru Auto Motor Analizor Mâner Tester la nivel Mondial Magazin

99.44lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


MASTECH MS8239D Digital Multimetru Auto Motor Analizor Mâner Tester Introducere: contorul este un portabil profesional instrument de măsurare cu frumoase LCD display digital, si o lumina de fundal, utilizatorul ușor de citit. Gama comuta ușor cu o singură mână operație de măsurare, cu protecție la suprasarcină și indicator de baterie descărcată , potrivit pentru motoare de automobile reparare și fabrici, școli, fanii și familii. Contorul are auto gama și manual funcția gama. Instrumentul are o funcție de alarmă automată. Instrumentul are o funcție de închidere automată. Acest contor a menținut și maxime funcție hold. Atunci când în uz, pe ecran se afișează valoarea măsurată de instrument și simbol unitate . Caracteristici: Acest contor este un portabil profesional instrument de măsurare cu LCD . Face măsurarea simplu și ușor. Acesta este un ideal de bord multifuncțional, cu zeci de aplicații practice pentru profesioniști, atelier, școală, hobby și utilizarea acasă. Echipat cu citirea deține funcția de Built-in motor analizor de Măsurare de tensiune și de curent de rezistență oprire Automată funcție de lumina de Fundal test Diodă și continuitate, test de Continuitate cu buzzer detectarea caietul de sarcini: tensiune DC 200mV/2V/20V/600V ± (0.7% +2) Tensiune AC 200V/600V ± (1.0% +3) Curent continuu 10A ± (2.0% +10) Curent AC 10A ± (3.0% +10) Rezistenta 200Ω/2KΩ/20KΩ/200KΩ/2MΩ/20MΩ ± (1.0% +3) Display LCD: 2000 contează Diodă: 2.7 V Continuitate buzzer: Dimensiuni: aprox. 145*72*45m m Pachetul include: 1 * MASTECH MS8239D Multimetru Digital 1 * Pereche Testul de Plumb 1 * Manual de Utilizare

Transport:

Elementele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume, (Post rus a fost afectat de LCACS, atât locale, servicii de livrare prin poștă (inclusiv EMS) va fi amânată de mai multe ori) costurile De transport pentru toate țările sunt la fel. Elementul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare Acest pachet va fi trimis prin China Post Airmail Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis. Vom folosi bule de aer pentru a încheia cu atenție elemente

Observație:e a e-mail înregistrată și comune mail . E-mail înregistrată trebuie să plătească alte $2 .Dacă doriți să trimis prin scrisoare recomandată ,vă rugăm să-l plătească și bilet pe element .Multumesc .

Shippingtime:

Impozitul Pe Vânzări:

Nici un Impozit pe Vânzări este Nevoie

Plata:

Garanție și retur: Pentru asigurarea faptului că toate elementele sunt în bună calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise . 30 de zile de garanție de la achiziționat data. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile.

Singurul produs defect va fi oferit de schimb.

Contactați-ne :

Biroul nostru de ore sunt :

- 8:30-6:00 p. m. (GMT +8) de luni până vineri

- 8:30-1:00 p. m. (GMT +8) de sâmbătă

- 8:30-6:00 p. m. (GMT +8) de duminică

- Biroul nostru este închis în zilele de sărbători legale (China). Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.

Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client. Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a pleca de feedback negativ . noi vă va ajuta în orice mod posibil și scopul de a răspunde la toate e-mailurile .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.325kg (0.72lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
De Măsurare Gama De Curent 10A
Tip Display Afișaj Digital
Măsurare Inductanță Serie --
Dimensiuni 144x72x45mm
De Măsurare Gama De Tensiune 200mV/2V/20V/600V
Temperatura De Operare 0 - 40 ℃
Numărul De Model MS8239D
Măsurare Rezistență Interval 200/2k/20k/200k/2M/20Mohm
DIY Consumabile Electrice
Nume De Brand MasTech
De Măsurare Gama De Capacitate --

Produse similare