De înaltă calitate 40cm 5# 5 buc/lot se amestecă Fermoar Metalic pentru Cusut fermoar Îmbrăcăminte Accesorii Blugi Fermoare Cremalleras instrumente DIY cu fermoar,97

26.48lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit la Vilatudor.ro magazin!

Culoare: la fel ca imaginea de mai jos

Livrare : transport Gratuit prin China Post Air Mail, este nevoie de aproximativ 15-25 de zile pentru cele mai multe țări, ar putea dura câteva zile mai mult atunci când am strictă la vamă. Dacă ai nevoie de noi pentru a navei prin EMS, vă rugăm să ne contactați pentru costul de transport maritim.

Vă rugăm să rețineți că fermoar culori pot varia ușor din cauza monitoare.

Dimensiune:5#

Lungime:40cm

Material:cupru

Culoare:ca imagine

Cantitate:20buc/lot

De transport maritim 1. Toate elementele vor fi livrate la adresa cumparatorului de pe contul de Paypal, deci vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. 2. De obicei, toate coletele pot fi livrate in 48 de ore după ce plata este eliminat. Taxele vamale Cumpărătorii Internaționale – vă Rugăm să Rețineți:. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. b. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare se Întoarce Ne oferă nu mai puțin de 14 zile pentru returnarea și restituirea banilor. Dacă primiți elemente au probleme de calitate sau deteriorate, vă rugăm să furnizați fotografii si sa ne contactati, va vom retrimite sau returna plata. Dar nu vom accepta returnarea de către cumpărător operaționale erori cauzate de elementele deteriorate. Despre noi Vom face tot posibilul pentru a oferi cele mai bune de tranzactionare.Vă rugăm să ne contactați înainte de licitație, dacă aveți orice întrebare despre produse. Satisfacția clientului este extrem de important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul Pozitiv pentru noi, atunci când primiți articol, vom face același lucru pentru tine.Dacă simți că nu merităm CINCI STELE și Feedback-ul Pozitiv,vă rugăm să ne contactați,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele.Vă mulțumesc atât de mult!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Fermoar Tip Deschide-End
Numărul De Model Frumos
Caracteristică Eco-Friendly
Tip De Produs Fermoare
Utilizarea Pungi,Îmbrăcăminte,Textile De Casa
Lungime 40cm
Dimensiune 5#
Material Metal
Tip De Metal Alama

Produse similare