52x52cm Primăvară Florale Imprimare Pătrat Eșarfă de Mătase Femei Doamnelor Matase Diagonal Eșarfe Infasoara Cravata Accesorii de Moda

44.53lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


52x52cm Primăvară Florale Imprimare Pătrat Eșarfă de Mătase Femei Doamnelor 100% Matase Diagonal Eșarfe Infasoara Cravata Accesorii de Moda

Materail: 100% Matase Diagonal

Dimensiune:52x52cm

C:De Mână Tiv Laminate

Pachet:Opp Sac De Plastic

Transport:

1. Toate elementele vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare .La shippng durează aproximativ 10-35 zile lucrătoare prin china post air mail,EMS pentru 5-8days,DHL timp de 2-5 zile.

Comanda va fi declarată drept cadou și mai mică valoare a elimina și de a minimiza fiscale personalizate, și ușor de personalizat procedurii.

2.Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Transport și ambalare" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

3.Taxele de Import: Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpara

Dacă aveți oferite de multe elemente de la noi într-un timp , vom combina transportul maritim și vă dau un mic discount.

Dacă produsul le-ați primit sunt deteriorate, vă rugăm să luați aphoto de ea și trimite la adresa de e-mail. Dacă produsul este deteriorat, o rambursare completă sau o nouă înlocuire este ok. Dar înlocuirea are nevoie de tine pentru a licita un alt produs de la noi ,atunci le vom trimite la tine împreună. În caz contrar,trebuie să plătească pentru transport maritim de această înlocuire.

Feedback-ul:

Toate feedback-uri pozitive sunt apreciate .

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul si produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv. Și vom face același lucru pentru tine.

Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să ne contactați în primul rând, mai degrabă decât lăsați feedback-ul negativ. Doar un feedback negativ sau neutru nu va rezolva problema.

Vă rugăm să ai încredere în noi că putem rezolva problema cu un satisfational moduri.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 3cm (11.81in x 7.87in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Stil Moda
Model Tip Print
Gen Femei
Tip De Element Eșarfe
Numele Departamentului Adult
Numărul De Model 55009
Eșarfe Lungime <60cm
Nume De Brand ECTIC
Eșarfe De Tip Eșarfă
Material Mătase

Produse similare