Zongshu multifuncțional de Călătorie din piele PU Pașaportul Titularului de Permis de conducere Acoperi Document capac Carte de portofel Protector (Personalizat accepta

21.07lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


pu piele Pașaportul Titularului Documentului Carte de pașaport caz acoperire deținător de pașaport portofel Proteja Capacul

Material:

PU de acoperire: non-toxic, inodor pentru rezistent la apa si praf-gratuit.

Burete captuseala: moliciune și compactare

Dimensiuni:

Dimensiune Standard (specificate în paginile următoare), se potrivesc pentru pașaport din orice țară.

Culoare:

Multi-culori specificate mai sus. Poate exista o ușoară diferență între imagine și efectiv produs din cauza unghi diferit și intensitatea luminii.

Livrare :

aproximativ 95% din comenzile noastre ia 20-40 de zile pentru a ajunge, foarte puțini sunt, mai devreme sau mai târziu.

Dacă se întâmplă ceva neașteptat, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve.

Dacă este posibil, vă rugăm să ne furnizeze numele complet și corect codul poștal , e foarte important pentru livrare, multumesc !

NOTĂ: Dacă aveți nevoie de personalizare, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii, pentru personalizare pentru cantități mici au nevoie de suplimentare de plată.

Pentru prima dată cumpărător Sfaturi pentru cumpărături mai ușor:

1. Cum de a plasa comanda pe ceea ce am eu nevoie?

Stimate cumpărător, dacă doriți să plasați comanda în pagină, asigurați-vă că pentru a alege atât color, cât și cantitatea, și apoi faceți clic pe "cumpara acum".

2. Dacă nu doriți să plasați comanda pe mai multe culori diferite împreună, sau dacă vreau să plătesc mai multe elemente, împreună, cum să faci asta?

Stimate cumpărător, pentru ambele situații, puteți alege culoarea și cantitatea, unul câte unul, după ce terminați, faceți clic pe butonul "Adaugă în Coș", și apoi începe alegerea cea viitoare. În final, puteți să le plătească împreună în tine coș.

3. Cum pot realiza plata?

Stimate cumpărător, după ce faceți clic pe "cumpara acum", vor exista mai multe tipuri de modalități de plată a sugerat pe lângă, dacă unele dintre ele disponibile pentru tine, puteți trupa contul dvs. la Ali sistem, și de a continua plata.

Despre calitatea:

Suntem fabricarea special produc bunuri pentru vânzare cu amănuntul, astfel încât putem controla calitatea mult mai stricte decât cele producția de masă. Ce e mai mult, pentru cele mai multe dintre bunuri, avem, de asemenea, a verifica din nou înainte de a le pune în colete. Cu toate acestea, în caz foarte rar, dacă bunurile primite cu probleme de calitate, vă rugăm să ne anunțați, vom cu siguranță livrare la unul nou sau de restituire pentru pierderea ta.

Despre livrare:

Pentru atât de multe ori, atunci când cumpărătorii cere ajutor despre transport, deși ne dorim cu adevărat să ajute, dar cel mai mult timp doar se simt neajutorați, pentru că am vânzătorilor sunt complet separate de sistemul de livrare, numai Ali platforma poate ajuta. Deci, tot ce putem face este să încercați cele mai bune noastre de a oferi câteva sfaturi utile pentru tine despre livrare:

1. Când ne-am ambalat pentru bine și a pus pe Urmărirea Nr. Vom reaminti cumpărătorilor noștri ordinele sunt gata pentru călătorie.

2. Multe zile mai târziu, dacă informațiile de urmărire a spus "expediere ridica eșec, transportul este anulat." Asta înseamnă că e ceva în neregulă cu transport, vă rugăm să contactați cu noi cât mai curând posibil, astfel încât să putem trimite la altul sau de restituire la tine în timp. Dacă informațiile de urmărire a spus "Livrare acceptate de compania aeriană" , înseamnă încă nevoie de multe zile pentru a ajunge în țara dumneavoastră. Daca a spus "coletul a ajuns la țara de origine post office" o r "Transport la nivel local de distribuție centru" , Felicitări! Asta înseamnă că ordinul este foarte aproape de tine. Dacă mai multe zile după aceasta, încă nu poate primi comanda dumneavoastră, vă sugerăm ai putea avea o încercare de a verifica la oficiul poștal local. Și cel mai important, să ne pentru a prelungi durata de livrare protecție.

Întrebare frecvent întrebat de Ce nu-mi colet blocat în Letonia?

De fapt Letonia este în tranzit site-ul pe cale de a parte, pentru încă nevoie de câteva zile pentru a ajunge, astfel încât nu trebuie să fie prea panică. Dar mai lasă-ne pentru a prelungi durata de livrare protecție timp, dacă nu de mai multe zile>

Indiferent de ceea ce, dacă nu ați primit comanda dupa 60 de zile, puteți aplica pentru o rambursare completă, apoi Ali platforma se va ocupa de această problemă. Sper că fiecare cumpărător ar fi experienta de shopping placuta^^.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 11cm x 2cm (5.91in x 4.33in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Material Principal PU
Compoziția Materialului PU Piele
Element nume PU Piele Deținător de Pașaport Portofel
Dimensiune 14.2 cm x 9.8 cm
Numărul De Model ZSP16006
Material De înaltă calitate PU
OEM A salutat
Gen Unisex
Advatange Fabrica De Preț Directă
Model Tip Solid
Tip De Element Card & ID Titularii
timpul de livrare 1 zile
Stil Moda
Lățime Produs 9.8cm
Utilizarea carte de afaceri
Pachet Sac de OPP
Element De Lungime 14.2cm
Culori maro și negru
Funcția Proteja carduri,pasapoarte
Forma Cutie
Tip De Închidere Nici Cu Fermoar
Articol Greutate 45g
Nume De Brand ZongShu

Produse similare