SETWIGG Doamnelor Faux Suede Midi, Fuste Creion Solidă Talie Mare, Catifea, piele de Căprioară Spate Split Boydcon Fuste Midi Saias 6 Culori SG568

46.79lei

Adauga la lista dorintelor

Funduri

Descriere produs


Material: Faux Suede ( catifea) Căptușite sau nu:Nu Model: Solid de Sezon: Toamna, Primavara si Iarna Culoare: negru, gri, albastru, kaki, verde si visiniu Dimensiuni de Informații(un inch=2,54 cm, 2-3cm diferenta permis din cauza mannual de măsurare) M Talie 64-74 cm Solduri 80-90cm Lungime 62 cm L Talie 70-80cm Solduri 84-94cm Lungime 63 cm XL Talie 76-86cm Solduri 88-100cm Lungime 63cm

(!!Avertisment: unele aberatiile de culoare datorită diferenței de mediul de fotografiere, lumina și unghiul.)

Sfaturi pentru Cumpărături

1. Te rog compara dimensiunea cu atenție tabelul cu propriile dimensiunea necesară pentru că unele dintre elementele noastre sunt produse cu China Tag-ul, care poate mai mici pentru dvs. doamnelor Europene

2. Vă rugăm să confirmați adresa detaliată ( inclusiv numărul de casă pentru numele , cartierul, orașul, provincia,cod poștal și corectă tel. sau numarul de telefon mobil ) înainte de a confirma comanda .

3.Pentru acei Cumpărători ruși , vă rugăm să oferi în trei cuvinte: numele complet . În caz contrar, pachetele nu poate fi emis cu succes.

4.Pentru Brazilian client, va rugam sa ne ofere CNPJ Numărul sau Compania Numărul de TVA mai ales atunci când achiziționați mai multe articole cu express shipping. asta ar ajuta să o faci custom clearance-ul mai rapid.

Ambalare & Livrare

1. 100 % în condiții de siguranță garanție de suportabil sac sau spumă plicuri pe termen lung internation transport.

2. De obicei, avem nevoie de 2-5 proceesing timp să se pregătească elementele și nava cea mai mare parte prin Chin Post Air Mail care este cel mai economic mod de transport.

Plata

1.Puteți plăti prin AliPay, West Union, Credit Auto și de Transfer Bancar, etc.

2.Am pus, de obicei, o valoare scăzută pe declarația vamală, dar nu este responsabil pentru orice taxe în țara de destinație.

Pachetul De Livrare

Pachetul este, de obicei, livrate direct la adresa ta, dar, uneori, post are nevoie de tine, du-te la oficiul poștal local pentru a ridica. Vă rugăm să luați numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a ridica coletul la timp, în caz contrar coletul va reveni la China. Nu suntem responsabili pentru acest tip de vina.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 25cm x 5cm (5.91in x 9.84in x 1.97in)
Talia Imperiul
Rochii De Lungime Genunchi-Lungime
Silueta Creion
Decor Nici unul
Stil Moda
Fusta Lungime Mijloc-fusta
Culoare Negru, verde, albastru, gri, kaki, roșu vin
Material Acril,Spandex,Microfibra
Dimensiune S,M
Model Culoare Solidă
Numărul De Model SG0568
Nume De Brand SETWIGG
Model Tip Solid
sezon/an Toamna 2016
Tesatura faux piele de căprioară pânză
Gen Femei

Produse similare