Optic 4 X 32 luneta luneta pentru arma de vânătoare Mărită de 4 ori

149.34lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Optic 4 X 32 luneta luneta pentru arma de vânătoare Mărită de 4 ori

Marire: 4 ori Lungime: 190MM diametru Obiectiv: 32MM pupila de Ieșire distanta: 94MM Diametru: 25.4 MM Notă:Brazilia ,Chile,Peru,Mexic și alte țări, care a interzis importul de lunetă , așa că nu livra produsul la aceste țări. inainte de a cumpara,vă rugăm să asigurați-vă că țara se permite importul de lunetă. dacă vă aflați în aceste țări,vă rugăm să nu fac o comanda.multumesc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Despre Transport Pentru comenzi , ne va livra ordinele prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, Nu există Informații de Urmărire atunci când ieși din China(are informații de urmărire atunci când în China) .Excepția Cazului În Care Alegeți China Post Registru De E-Mail De Aer.Dacă nu puteți accepta, vă rugăm să alegeți altă metodă de transport maritim. multumesc. Pentru comenzi > $6, ne va livra ordinele de Transport Gratuit prin China Post Registru de e-Mail de Aer. Pentru client statele UNITE ale americii, ne va livra prin E-pachete, cu Număr de Urmărire Valabil, are informații de urmărire.

Despre plată

acceptam Alipay,west union,TT, toate cardurile de credit majore sunt aceepted prin sigure procesor de plată ESCROW.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL .(Cu excepția unor țări și APO / FPO)

2.În mod normal, comanda dvs. va fi procesată în 48 de ore după succes de plată. ne va livra produsele la tine în funcție de adresa pe care ai scris in comanda de pe Vilatudor.ro,daca vrei sa schimbi adresa, trebuie să ne observe cât mai curând posibil. 3.În mod normal ,vom alege China post air mail ,dar unele produse nu pot nava de ea ,așa că avem dreptul de a schimba metoda de transport maritim. putem alege PostNL ,Hongkong post ,Malaezia post ,singapore post ,DHLGlobal e-mail și așa mai departe .de asemenea, putem livra prin DHL,EMS.

4. Orice taxe vamale sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului .Noi nu platim taxe vamale .în scopul de a vă ajuta să obțineți un pachet cu gratuit taxa sau impozit redus prin vamale,vom declara ca "cadou", cu o valoare mai mică.

1.Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Vă rugăm să faceți clic 5 stele în feedback-ul dacă vă place elementele și sevice,multumesc.

2.vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice neagtive feedback-ul sau de deschidere, orice disputa de pe Vilatudor.ro. Am înțeles nefericirea s-ar putea avea în cazul în care pentru a merge în neregulă,dar vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi rezultate satisfăcătoare.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 21cm x 5cm x 5cm (8.27in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Tip Pușcă
Funcția Față Și Spate
Numărul De Model 4 x 32

Produse similare