Hugcitar maneca lunga O-neck bodycon plasă vedea prin rochie sexy 2017 femei Paiete puncte negre elegante de moda rochii de petrecere

51.76lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dimensiune Bust Umăr, Șold Lungime cm cm cm cm

S 76-86 34 / 81

M 80-90 35 / 83

Am 84-94 36 / 85 Notă: 1. Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea. Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale. 2. Dimensiunea poate fi de 1-3cm diferă datorită măsurare manual.

En-gros și picătură de transport maritim: Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge. Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. Cum pot urmări coletul meu? Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge? Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu. Există orice taxe vamale? De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.17kg (0.37lb.)
Decolteu O-Gât
Maneca Stil Regulat
Sezon Iarna
Numărul De Model WD061
Material Poliester,Spandex,Bumbac
Nume De Brand WannaThis
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Gen Femei
Stil Sexy Si De Club
Dimensiune S, M, L
Lungime maneca(cm) Plin
Talia Naturale
Silueta Teaca
Decor Nici unul
Model Tip Dot

Produse similare