Datyson Adaptor de Pușcă domeniul de aplicare Smartphone Sistem de Fixare Inteligent Trage Aplicare Adaptor de Montare

191.24lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Caracteristici: smartphone-ul Nostru pușcă domeniul de aplicare este proiectat pentru vanatori si pasionati pentru a îmbunătăți experiența de fotografiere. Puteți face fotografii și clipuri video de obiectivul prin domeniul de aplicare. Acesta este un instrument bun pentru vizualizare. Acesta poate fi montat pe diverse pușcă domenii și se va potrivi aproape toate tipurile de smartphone-uri de pe piață. Muntele se potrivește aproape toate tipurile de pușcă domenii 37mm-46 mm în diametru exterior cu simplu ocular, ocular cu suprafață curbată, sau chiar ocular cu inele mici & mânere. Telefonul colierul se potriveste gama larga de smartphone-uri 55mm-95 mm în lățime. Fabricat din aluminiu durabil cu frumos anodicoxidation tratament. Puternic PA plastic M5x8 șuruburi (6 bucăți sau 9 bucati) niciodată zero, domeniul de aplicare dumneavoastră. Suprafața pentru a conecta smartphone-ul este acoperit cu material moale. Nu este nevoie să vă faceți griji despre dvs. de telefon este zgâriat sau deteriorat. Telefonul poate fi poziționat la dreapta, la stânga sau verticale. Culoare: Negru Greutate: 260g / 9.17 oz Pachetul Include: 1 x pe Luneta Smartphone Sistem de Montare

DESPRE PLATĂ

Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

DESPRE TRANSPORT

1)Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.(nave în termen de 10 zile)

2)Nava prin China Post Air Mail,cândva prin Singapore Post/Swiss Post/Hongkong Post.(Timp de livrare: 15-35 zile)

Notă:cele Mai multe zone din Brazilia,Ruassia ia mai mult de 50 de zile,vă rugăm să așteptați cu răbdare.

3) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4) Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

5) Suntem în imposibilitatea de a lua orice responsabilități pentru vamală întârziere sau fiscale.Cumpărătorul trebuie să responsabil pentru taxe de import suplimentare,taxe sau alte obiceiuri legate de taxe.

DESPRE RETURNARE ȘI RAMBURSARE

1) a se Întoarce acceptat dacă produsul(ele) este(sunt) nu așa cum este descris,vom suporta toate costurile de transport maritim;sau vă păstrați produsul(ele) si sunt de acord rambursare cu noi.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3)vă Rugăm să ne contactați dacă aveți probleme cu produsul(e) atunci când a primit coletul imediat.

DESPRE GARANȚIE

1)calitatea produselor noastre este garantat.

2)toate produsele Noastre sunt treacă Certificat de Mediu.

DESPRE FEEDBACK-UL

1) Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 13cm x 9cm x 7cm (5.12in x 3.54in x 2.76in)
Tip De Unitate bucata
Tip Monocular
Numărul De Model DTS000846
Nume De Brand Datyson

Produse similare