Magnet Stand Inteligent din Piele PU de Acoperire Coajă Funda Caz pentru Huawei MediaPad M3 Lite 8.0" Tableta+Liber Protector de Ecran+Stylus Pen

33.27lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Vă rugăm să confirmați numele dumneavoastră complet ( mai ales prieteni ruși ), adresa (Strada, Oraș, Stat, Țară), codul poștal , numărul de telefon înainte de a plasa comanda.

Descriere produs: 1.100% de Brand nou și de înaltă calitate din piele pu ; 2.Fashion design ,ușor de pus și ușor de a lua off; 3.Protejează tableta de zgârieturi,praf și șoc; 4.Proiectat special și se potrivește perfect pentru huawei M3 Lite 8.0 inch comprimat ; 5.Deoarece cazul este nou , are un pic de miros , dar pls nu vă faceți griji ,aceasta va dispărea după o perioadă de timp . Lista de pachete : 1 x Piele PU Capac 1 x Ecran Protector 1 x Stylus Pen Fotografii de Produs: Transport maritim •Toate articolele vor fi expediate în termen de 4 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar. •Notă: China Post Aer Înregistrat Mail doar aparține întreaga lume post de sistem care este mai lent decât Expres . Elementele vor ajunge în 15~35 de zile lucrătoare de la Aisa și rusă ,în timp Europene este de 15~45 de zile ,în Brazilia va cheltui 60 de zile sau mai mult , și timpul de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii. Garanție •garanție de 100% de noi bunuri și starea de bine atunci când este expediat. •Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați imediat înainte de raisingdispute sau de a părăsi orice feedback negativ. Vă rugăm să returnați-l în termen de 14 de zile pentru un schimb sau de restituire. După ce vom primi elemente înapoi în starea inițială ei bine, vom face de înlocuire sau de restituire pentru tine. Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru transport maritim înapoi. •Vă rugăm să confirmați livrare cât mai curând veți primi mărfurile. Dacă nu primiți bunuri când este aproape certă de timp stabilit de Vilatudor.ro, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi timpul de livrare în loc de a deschide un litigiu. Feedback-ul este foarte important pentru noi ,scopul nostru este de a oferi top la nivel de client service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă. Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 22cm x 15cm x 5cm (8.66in x 5.91in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Numărul De Model WY86
Pachet Sac de OPP
Nume De Brand WOW
Stil Moda
Compatibil Marca Pentru Huawei
Model Tip Solid
Material De înaltă Calitate din Piele PU și PC
Lățime 16cm
Aplicarea Dimensiune Laptop 8"
En-gros și Picătură de Transport maritim transport
Modelul De Compatibilitate Pentru Huawei MediaPad M3 Lite 8.0" 2017 Versiune
Lungime 21cm
Tip Coajă De Protecție/Piele
Caracteristică Picătură de rezistență,Greu,rezistent la Șocuri,Anti-Praf

Produse similare