HSIC Animație Fairy Tail Colier de Înaltă Calitate din Aliaj Colier Cu Lanț de Frânghie 4 Culori, 12buc/lot

78.48lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru de cumparaturi Inainte de a cumpara trebuie să se vedea: 1.Amestecat Pentru Cantitate >$7 ,transport Gratuit prin China Post Aer Înregistrat Mail 2.Pentru mai mult de >225 dolari ,transport Gratuit prin DHL, UPS, FEDEX SAU EMS și așa mai departe 3.Notă: Dacă alegeți China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, Acest mod de transport maritim înseamnă pachetul nu are număr de urmărire, Dar vă rugăm să nu vă faceți griji, vă putem garanta că nu au nici o pierdere, vă Rugăm să înțelegeți și să aștepte cu răbdare! Dacă aveți nevoie de elemente ungenly, vă sugerăm să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail sau E-pachete (inclusiv țara: statele UNITE ale americii, Canada, marea BRITANIE, Australia, Franta, rusia,Israel,Arabia saudită,Ucraina,Norvegia și Brazilia ) dacă ai nevoie de elementele ugently și au nevoie de numărul de urmărire. vă rugăm să plătească pentru transport maritim link-ul: Observații: 1. Pret de fabrica Garanție produsele Noastre sunt de la fabrici, apoi, corabia, a salva o mulțime de bani pentru tine. 2. 100% în condiții de Siguranță și Sigur vă Rugăm să nu ezitați să cumpere on-line. De servicii de plată terț va garanta atât de drepturile noastre. 3. Mare Serviciu Clienți Dacă aveți orice întrebare pentru achiziția dvs., vă rugăm să chat cu noi on-line. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!

Material: aliaj

Culoare: imagine color

Dimensiuni: pandantiv este de aproximativ 4.6 * 2.5 cm lantul este de aproximativ 42 cm lungime, extinde lanțul de aproximativ 6 cm

Stil: desen animat

Greutate: 15 g

Ambalare: ambalate separat, opp, anti-frecare, anti-oxidare

Noi sprijinim Dropshipping si puteti face comenzi imediat! BR APPLE&Mona Despre noi: Suntem senior fabrica de furnizor cu experiență de 6 ani pe alibaba.Cele mai multe dintre produsele din magazinul nostru este in stoc. La comenzi mai mari,cu atât mai bine vrac pret,ne poate oferi mai bun pret sau transport gratuit prin express pentru clientul nostru fidel.Ceva poți lăsa un mesaj,vă vom răspunde la tine în 12 ore. Timp de lucru: America Brazilia(GMT-8):17:30(pm)-2:30(am); Rusia(Moscova GMT+4) : 5:30(am) -14:30(pm) Anglia Franța(GMT+1) : 2:30(am)-11:30(am) Feedback-ul este foarte apreciat lăsați-ne feedback-ul pozitiv si rating de 5 stele comentarii! Vă rugăm să ne contactați în primul rând cu orice problemă sau întrebări înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi feedback neutru sau negativ. Acesta va fi placerea noastra mare dacă ne poate da o excitat experiență de Cumpărare.Am sincer sper să putem începe afaceri pe termen Lung de cooperare. Prieten drag, nu Avem comanda minima si nu Vom accepta o comanda. Dar vă sugerăm să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail sau E-pachete (inclusiv țara: statele UNITE ale americii, Canada, marea BRITANIE, Australia, Franta, rusia,Israel,Arabia saudită,Ucraina,Norvegia și Brazilia) dacă ai nevoie de elementele ugently și au nevoie de numărul de urmărire. vă rugăm să plătească pentru transport maritim link-ul:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate mulțime (12 piese/lot)
Tip De Element Coliere
Fine sau de Moda Moda
Tip Lanț Coarda Lanț
Greutate 15g
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Stil
Dimensiune Pandantiv ca imagine
Dacă mozaic
Colier Tip
Gen Copii, Femei,Doamnelor
En-gros
Funcția Tracker De Fitness,Somn Tracker,Memento Mesaj
Lungime 42cm+6cm
Material
Stil Vintage
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Numărul De Model MS-YS10272
Compatibilitate Toate Compatibile
Forma\model Animale
Ocazie Aniversare, Logodna, Cadou, Petrecere, Nunta

Produse similare