Kpop Got7 Membru Numele Fanii de Susținere Hoodies Zip-up Femeile Harajuku Got7 Scrisoare de Imprimare Câteva Haine Moletom Feminino cu Fermoar

62.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit

Notificare Buna ziua,prietenul meu ! Vă rugăm să alegeți dimensiunea cea mai adecvată în funcție de imagine! Sau Contactați-mă! Multumesc ! Faceți clic pentru a Vizualiza Mai multe Haine de Moda.

1 LIVRARE Toate comenzile vor fi expediate în termen de 1-2 zile lucrătoare după ce plata este confirmat prin China Post Aer Înregistrat Mail, EMS, ePacket, AE_Standard. Implicit mod de transport maritim este China Post Aer Înregistrat Mail,care de obicei durează aproximativ 10-50 de zile lucrătoare.Depinde de destinație și de alți factori. Îl puteți urmări pe site-ul pentru detalii .În mod normal, este nevoie de 2-3 săptămâni în statele UNITE ale americii și Europa,și 15-30 de zile în Rusia, și de 30-90 de zile în Brazilia. 2 CONTACTA Orice problema inainte de a comanda, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Dar, în primul rând,vă rugăm să luați un minut pentru a citi toate informațiile furnizate aici.Dacă nu este, puteți să contactați cu noi prin trade manager sau e-mail, vom răspunde la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore. 3 DUPĂ VÂNZAREA de SERVICII, atunci Când ați primit acest itmes ai comandat,în 24 de ore,vă rugăm să verificați-l cu atenție.Dacă nu l-ai primit termen de livrare sau alte întrebări,vă rugăm să ne contactați fără ezitare. 4 FEEDBACK-ul depinde de satisfacția clienților, pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. pozitiv și 5 Scor DSR sunt extrem de importante pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să luați un minut pentru a lăsa feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Jachete
Cu glugă Da
Nume De Brand LUCKYFRIDAYF
Numărul De Model kpop got7
Tesatura Tip Postav
Guler O-Gât
Tip Zip-up
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Stil Moda
Lungime maneca(cm) Plin
Gen Femei
Maneca Stil Regulat
Model Tip Print
Greutate 500
Dimensiune XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Material Poliester,Bumbac

Produse similare