50 buc Diametru Exterior 4mm Verde Nock tir cu Arcul de Carbon, fibra de sticla Săgeată Nocks se Potrivesc pentru Diametru Interior 6.2 mm Săgeata Arborelui

26.40lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Diametru exterior: 4mm

Lungime: 27mm

Potrivit pentru diametru Interior 6.2 mm arrowshaft.

Ambalaj: 50 buc într-o pungă.

Putem livra coletul la nivel mondial prin EMS, DHL, China Post, Singapore Post, etc,.

Produse cu bateriile nu sunt permise transport prin China Post, putem doar să le expedieze prin Singapore Post. Săgețile nu sunt permise la transport prin Singapore post.

Ne va livra coletul cât mai curând posibil după ce plata dvs., dar suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare, deoarece este procesat de către o terță parte-service. Dar dacă coletul nu a ajuns în timp de așteptat, vă rugăm să ne contactați fără ezitare.

Informațiile de urmărire de pachete de trimis prin China Post va dura 2-3 zile lucrătoare pentru a arăta în sus, prin Singapore Post va dura 4-5 zile lucrătoare pentru a le arăta în sus. Ne puteti contacta pentru a ajuta la urmărirea livrare oricând.

Toate produsele vor fi verificate cu atenție înainte de expediere.

Uneori poate exista o mica eroare cu privire la mărime sau culoare între produsul primit și a arătat în imagine, dacă sunteți un cumpărător serios și așteaptă 100% corecte, vă rugăm să ia în considerare înainte de a cumpăra.

Dacă produsele pe care le-a primit a primit orice probleme, vă rugăm să ne contactați imediat, vom face noastre cele mai bune pentru a ajuta la rezolvarea problemei.

Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ia câteva secunde să ne lăsați un 5-star feedback-ul pozitiv, care e foarte important pentru noi. dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați, ne vom da seama noastră problemă și să o rezolve pentru tine.

Vom eticheta de pe pachet ca o valoare scăzută pentru a evita taxa in plus. Vom face tot posibilul pentru a vă ajuta în trecere clearance-ul, dar dacă vamal solicitat, cumpărătorii ar trebui să fie responsabil pentru impozitare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pachet
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
SKU TP0175
Utilizarea Alte
SE POTRIVESC PENTRU Diametru interior 6.2 mm arrowshaft
Nume De Brand MUSEN
Pană Material Alte
Tip Săgeată
Numărul De Model nock
Lungime 27mm

Produse similare