Dimensiunea 367090 3.7 V 2800mah baterie Litiu Tableta polimer baterie cu Bord de Protecție Pentru PDA, Tablet Pc-uri Produse Digitale

35.69lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Salut, daca se poate\\ \ 't găsi într-un magazin în căutarea pentru baterie dimensiune vrei,

Va rog sa ma contactati, va vom oferi recomanda sau personalizat pentru tine!

Vom folosi cele mai bune servicii și cea mai bună calitate pentru tine!

Aștept cu nerăbdare să cooperarea cu tine!

Să ai o zi frumoasă. Multumesc.

Reducere mare de 3.7 V 2800mah baterie Litiu

.!!!!2800mAh.~

L\\\\\\'s amazing!!

De ce prețul îmbunătățit la $23?

Pentru că ne trimite batteris prin Singapore post air mail care este mult mai rapid și mai bine acum. China post air mail refuză să accepte batteris. Alti vanzatori pot trimite prin China post air mail, care este lent și foarte ușor de a fi păstrate de către China de avion. Se va pierde o mulțime de timp.

.

Sistem De Baterie: Li-Polimer Baterie Reîncărcabilă

Standard Capacitate:2800 mah

Voltaj Standard: 3.7 V

Dimensiune:3.6 mm*70mm *90mm

Model:367090 (3.6*70*90 mm)

Observație:ca și la aceeași capacitate,lăsați un mesaj pentru a spune ce dimensiuni(model)ai nevoie de

Densitate Mare De Energie

Greutatea de un acumulator litiu-ion este de aproximativ o jumătate comparativ cu nichel-cadmiu sau nichel-hidrură de metal baterie de capacitate similară. Mai mult decât atât, volumul de acumulator litiu-ion este de 40 până la 50% mai mici decât o nichel-cadmiu și 20 la 30% mai mici decât o hidrură de nichel-metal baterii.

De Înaltă Tensiune

Un singur acumulator litiu-ion cu celule are o tensiune de 3.7 V (valoare medie), care este egal cu trei nichel-cadmiu sau nichel-hidrură de metal celule conectate în serie.

Bună performanță de siguranță

Cum aluminiu fanfaronadă ambalajul este diferit de coajă de metal lichid acumulator litiu-ion, și o dată apar probleme de siguranță, nu există nici o explozie, dar numai de expansiune.

Poluare-free și prietenos cu mediul

Bateria litiu ion nu conține nici substanțe poluante, cum ar fi cadmiu, plumb, mercur, etc.

Non-metal Litiu

Bateria litiu ion nu angajează litiu metal. Nu este reglementat de aeronave de transport de reguli referitoare la realizarea baterii cu litiu în avioane de pasageri.

Ciclul De Viață Lungă

În condiții normale, acumulator litiu-ion are o viață de mai mult de 500 de cicluri de încărcare/descărcare.

Fără Efect De Memorie

Bateriei litiu-ion este liber de așa-numitul efect de memorie, un fenomen văzut în nichel-cadmiu în care aparent capacitatea bateriei scade atunci când superficial de încărcare și descărcare cicluri repetate.

Rapid Capacitatea De Încărcare

Litiu-ion poate fi încărcată complet în 1 până la 2 ore, cu un curent constant / tensiune constantă (CC/CV) tip dedicat încărcător cu o tensiune nominală de 4.2 V / celula.

TRANSPORT

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. Noi nu suntem responsabili pentru undeliverable adresa. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită. Vă rugăm să Rețineți și marcați numărul dvs. de telefon pe plata, aceasta va ajuta produsul să fie primit în condiții de siguranță și rapid.

2.Prețurile noastre NU includ orice taxe vamale sau fiscale.

3.Toate produsele sunt livrate direct din Hong Kong și a făcut prin Hong Kong Servicii Poștale Poștă Aeriană. Vă așteptați să primiți produsul în termen de 10-25 de zile, care depinde de locație și de diverse vămuire, precum și de alți factori decât de Servicii Poștale\\\\\\'s control. După 25 de zile lucrătoare , dacă te-ai\\\\\\ \ 't mai primit-o, vă rugăm să ne contactați. Dacă cumpărătorul să obține elementul mai repede va rugam sa ne contactati pentru suplimentare taxa de transport.

PLATA

1.Vom accepta doar Alipay ESCROW; vă rugăm să nu ne trimiteți un email pentru a cere altă opțiune de plată.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la sfârșitul perioadei de licitație,în caz contrar, sistemul nostru va marca elementul neplătite. Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, dacă au vreo problemă.

Service în garanție

1.Toate produsele este de 90 de zile de garanție.

2.Defecte sau rupte produsele trebuie să fie returnate în termen de 20 de zile după livrate.

3.Doar vă rugăm să fie pacient să ne dea de 3 zile lucrătoare pentru a procesa revenit după ce am primit a revenit pachet.

4.Toate întors costul de transport maritim va fi responsabilitatea cumpărătorului.

CONTACTATI-NE

1.Am sincer sper ca putem avea o fericită tranzacție,DACĂ există o problemă pentru tranzacție,vă Rugăm să nu ezitați să contactați-ne liber. vă rugăm să mail-mă.veți primi răspuns în termen de 24 de ore. suntem foarte bucuroși să vă ajute.

2. Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, daca nu orice comunicare .Păstrăm, de asemenea, dreptul de a părăsi feedback-ul pentru neloiale sau neplătite de tranzacție.Bine ati venit la Vilatudor.ro magazin!

Caracteristici

1.100% de Brand Nou bateria

2 .De înaltă calitate și durabile

3.Oferă excelente continuu surse de alimentare la aparat 4.Densitate mare de energie, durată lungă de viață a bateriei 5.Această baterie are o durată foarte lungă de viață pentru baterie dispozitive

Termenii de livrare

* 2-100buc----------de Transport maritim de suedeză pachete,aproximativ 45-55 de zile de sosire.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Capacitatea Bateriei xx
Numărul De Model 367090
Baterie Proprietăți Baterie Proprietăți
Pachet Da
Capacitate Nominală xxxx
Dimensiune 3.6*70*90
Tip Li-polimer
Nume De Brand Litru de energie a bateriei
Servicii Magazin de garanție
Compatibil Marca Lenovo

Produse similare