Geeetech 20buc 30cm Cablu Dupont 2pin/3pin F-F/F-M Fuzibil pentru Electronica Proiecte

37.95lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Despre Noi

Suntem o mare întreprindere de producție grupuri în China, vindem prin Alibaba, nu este singurul scop ,este de a promova mai bine produsele noastre, toate produsele companiei noastre sunt expediate direct de la fabrica noastră, vă rugăm să ne contactați , sperăm să se stabilească pe termen lung prietenos și reciprocă a relațiilor de cooperare între fiecare alte !

Detalii livrare

1. Standard de transport maritim transport este ePacket sau China Post Air Mail cu codul de urmărire pentru Statele Unite ale americii adresa, în general, livrare în termen de 7-20 busienss zile.

2. Pentru afara SUA adresa, standard de transport transportatorul este Hong Kong Post sau China Post Air Mail, în General, livrare în termen de 25-40 de zile lucrătoare, cu excepția alte țări.

3. Exprima de transport maritim, cum ar fi DHL, Fedex, UPS, TNT este de asemenea disponibil, dacă sunteți dispus să plătiți în plus.DHL este standardul nostru de transport maritim transport pentru transportul maritim Accelerate,vă rugăm să ne contactați dacă doriți un operator de transport diferit.

Termeni de vânzări

1. Taxe vamale sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului pentru toate listele.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal local. dacă aveți dubii.

2. Vă rugăm să confirmați că se pune un corect și complet, adresa de livrare aici.Sunteți responsabil pentru un cost suplimentar în cazul în care pachetul a fost returnat pentru că a greșit adresa.Dacă pachetele se întoarcă pentru că a greșit adresa,va trebui să suporte costuri suplimentare de transport.

Contactati-ne

1.Suntem mereu aici pentru tine,oferindu-friendly, cuprinzătoare de servicii pentru clienți la fiecare pas din drum. Vă rugăm să contactați cu vânzătorul, prin intermediul Comerțului Manager sau lăsați mesaj în cazul în care orice îndoieli și probleme.Ne exprimam speranta noastra element și servicii pentru clienți poate oferi cea MAI bună EXPERIENȚĂ de CUMPĂRARE de pe Vilatudor.ro.

2.Credem că nimic nu se poate rezolva probleme, dar și de comunicare. Vă rugăm să contactați echipa noastră înainte de a părăsi orice non-feedback-uri pozitive dacă te simți nefericit aici ,noi suntem responsabili pentru comanda ta la final.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 10cm x 6cm (7.09in x 3.94in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model 20buc Dupont Cablu
Nume De Brand GEEETECH
Dimensiune 2pin F to F, 2pin F to M, 3pin F to F
Tip De Element Dupont Cablu

Produse similare