ZOSI 1TB 4CH 1080P HD-TVI Camera de Securitate CCTV Sistem P2P IR Noapte Viziune 4BUC 2.0 MP în aer liber HD Camera de Supraveghere Kit APLICAȚIE de Vedere

976.15lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


4Channel 1080P DVR caietul de sarcini

1.suport full 1080P video de intrare

2.Video/intrare Audio :4 canale de intrare video,4channel intrare audio

3.Un Pas pe Internet :Pot pătrunde prin tot felul de rețea prin intermediul serviciului cloud, pentru a face control de la distanță cu ușurință și convenabil, fără nici o setare complicat

4.Monitor mobil : Suport monitor mobil(Ipad, iphone, Android)

5.Browsere :Suport Multi-browser

6.Dispozitiv port : Suport 1 port SATA, până la 6TB fiecare,3 USB2.0 port pentru operațiunea de control al mouse-ului, back-up, de ardere și de upgrade

1080P la Intemperii aparat de Fotografiat caietul de sarcini

Senzor De Imagine:1/2.7" Aptina CMOS cu ICR,1080P

Efectiv de Pixeli:1920(H)x1080(V)

Obiectiv: Megapixel 3.6 mm

Numărul de Led-uri IR:24 buc, 5mm Led-uri

Viziune de noapte:120ft(36m)

Nivel rezistent la apa: IP67

Alimentare: DC12V/500mA

Pachetul Include

4 x 1080P rezistent la Intemperii Camera Bullet

1 x 4CH 1080P DVR TVI

4 x 60FT(18.3 M) Cablu BNC

1 x Camera Adaptor de Alimentare

1 x 1 la 4 Power Splitter cablu

1 x DVR Adaptor de Alimentare

1 x Mouse-ul

1 x Ghid de Pornire Rapidă

1 x Hard Disk de 1 tb

Comenzile procesate în timp util după ce plata este verificată prin Vilatudor.ro.

Dacă adresa dvs. este definită ca zonă de la distanță prin Fedex /DHL/TNT/EMS, va trebui să plătească suplimentar $30 la distanță taxa de transport .Sau vă rugăm să ne dea un nou o adresă care nu este de la distanță.Zonă de la distanță a verifica, prin intermediul link-ul:

Transportul din China s-ar putea veni cu suplimentare de COD taxe, TVA, Taxele de Brokeraj, Datorie, sau Taxe Vamale și Impozite.ZOSI nu este responsabil pentru aceste taxe. Dacă ai nevoie de noi declare o valoare scăzută la pachet, vă rog remarcă în ordine. În mod implicit,declarăm 30-90USD ca preț factură .

Pls verifica adresa și numărul de contact este corect,mai ales verificați codul poștal și orașul este informarea corectă ,în caz contrar coletul nu va fi nava .

Un an de garanție pentru toate produsele, orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.

Utilizatorul final este responsabil pentru toate taxele de transport .Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.

Element ar putea fi returnate pentru rambursare sau înlocuire în termen de 30 de zile de la data la care ați primi-o.Revenit marfa trebuie să fie neutilizate, in ambalajul original si include toate accesoriile. Costurile de transport nu sunt rambursabile.

Înainte de a reveni,un Retur Marfa Autorizația (RMA) trebuie să fie obținute prin contactarea la vânzător. Orice produse returnate la vanzator, fara RMA va fi invalid.

Apreciem afacerea dvs. foarte mult. Dacă sunteți satisfiated cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback Pozitiv si rating de 5 Stele . Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine.

Dacă nu sunteți mulțumit cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, comunicarea este mult mai eficient decât deschiderea unui litigiu.Serviciul nostru pentru clienți și suport tehnic vor face tot posibilul să vă oferim o soluție adecvată.

ZOSI Technology Co., Ltd. este o mare cuprinzătoare producător și furnizor direct de produse de securitate. Peste o sută de milioane de clienți din 100 de țări de pe șase continente și-au consolidat pace a mintii cu ZOSI produse.

Noastre de stat-of-the-art facilități de producție au obținut certificatele de 3C, CE, RoHS, FCC, UL și ISO 9001. Toate ZOSI produsele sunt susținută de angajamentul nostru de Viață de Sprijin.

Crearea de soluții superioare, protejându-ceea ce este important și maximizarea valorii sunt ZOSI urmărire.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 6.0kg (13.23lb.)
Dimensiunea Pachetului 46cm x 21cm x 31cm (18.11in x 8.27in x 12.20in)
Tip De Unitate bucata
DVR Modul de Înregistrare Continuu, Timp Shcheduled, De Detectare A Mișcării
Rezoluție Orizontală HD 1080P(1920*1080)
Ieșire Video HDMI / VGA
PC-uri de Camera 4buc
Nume De Brand zosi
DVR Canale 4CH 1080P FULL-HD-TVI DVR
Lungime cablu 18M
senzorul de imagine 1/2.7" CMOS Color
caracteristică aparat de fotografiat Zi&Noapte, Outdoor&Indoor,rezistent la apa IP67
Hard Disk HDD de 1TB Inclus
Numărul De Model 4PN-231B4-10
Vedere La Distanță Android, iPhone, iPad, Internet Explorer
Numărul de Camera 4buc
IR Noapte Viziune Până la 120ft(42pcs LED-uri IR)

Produse similare