Tab4 10.0 plus din Piele PU Caz Acoperire plin de culoare de Imprimare de 10 inch Stand Piele pentru Lenovo TAB 4 10 Plus TB-X704N TB-X704F Tableta Fundas

49.17lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Tab4 10.0 plus din Piele PU Caz Acoperire plin de culoare de Imprimare de 10 inch Stand Piele pentru Lenovo TAB 4 10 Plus TB-X704N TB-X704F Tableta Fundas

Bine ati venit la Shenzhen Alido Co.,Ltd pentru Lenovo Tab 2 a10-30 X30F X30L Tableta 10.1 inch Magnet Caz tb2-x30l x30

Vă doresc cumpărături plăcute!!!

Rus Prieteni vă Rugăm să Ne Lăsați Numele Complet din Cauza Politicii ruse,vă Mulțumesc!

Puncte de vânzare :

1. Material: de Înaltă calitate de imprimare Colorat din piele PU caz

2. Ultra Slim.Elegant și moda.

3. Cu functia de stand ,mai convenabil.

4. 10 tipuri de clasic si de moda Colorat pictura culori pentru a selecta

5. Construit în Magnet,suport auto, serviciu de Trezire si de Somn Funcție

6. 100% de brand nou

Mai multe detalii poze :

1 caz + Stylus + Cadou

Cum de a cumpăra acest produs :

Despre Plata : Visa , MasterCard , Escrow . ( Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .) Atunci când face plata prin Escrow , banii Tăi sunt depozitate în siguranță în contul dvs. . Bani este eliberat numai la noi după ce a confirma livrarea . Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda . Dacă nu puteți verifica afară imediat după licitație de aproape , vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou . Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Noi sprijinim următoarele metode de plată. Toate plățile efectuate de pe Vilatudor.ro sunt prelucrate prin Alipay.

Detalii de transport maritim 1 , va garantam pentru a navei în termen de 48 de ore de la confirmarea plății [ cu excepția sărbătorilor ] 2 , timp de Livrare : EMS : 7 la 15zile . UPS / DHL/Fedex : 7 - 10 zile . China Post sau Singapore Post : 15~60 de Zile . 3 , În scopul de a vă asigura că primiți comanda scutite de impozit la import , noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică . Orice taxe sau comisioane de import sunt cumparatori responsabilitate . 4 , Dacă nu ați primit elementul pe timp de Livrare , vă Rugăm să ne contactați prin e-mail dacă aveți întrebări . În mod normal , e-mail va fi răspuns în termen de 24 de Ore. 5, Toate produsele sunt plecat prin stricte de testare înainte de expediere . Am expediat de la Vilatudor.ro adresa lui NUMAI . Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti . 6, dacă adresa de livrare aparține DHL/Fedex zonă de la distanță. noi va încasa aproximativ 35 USD de la distanță taxa.În caz contrar, se va schimba la Hongkong post.Sper că puteți înțelege.

Despre întoarcerea 1. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit elementul dvs. și vă va întreprinde costurile de returnare. Vom procesa cerere de rambursare în termen de 2-5 zile după ce vom primi returnat. 2. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne spuneți imediat pentru înlocuirea sau repararea. Dacă înlocuirea nu este disponibil, atunci o rambursare va fi emisă cu originalul metodă de plată. 3.dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.( contactati-ne rapid ) , vă rugăm să luați nostru( vânzătorului )adresă de retur ( utilizarea regulată de servicii poștale și trimite-ne-numărul de urmărire ) și scrie" cadou "pe deliveery detalii trimite articole.

Despre Feedback-Ul 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele ,cu bucurie Ne va face același lucru pentru tine. 2. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, va Vom oferi cel mai bun serviciu. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 26cm x 18cm x 5cm (10.24in x 7.09in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip Coajă De Protecție/Piele
Lățime 18cm
modelul de compatibilitate 1 pentru Lenovo TAB 4 10 plus TB-X704N
Funcția murdăria rezistentă la/Anti-praf/rezistent la Șocuri
Dimensiune 10 inch
Modelul De Compatibilitate pentru Lenovo TAB4 10 plus TB-X704F
culoare Ca imagini arată
Pachet Sac de OPP
Nume De Brand PAISE
cod wenyi
Aplicarea Dimensiune Laptop 10.1"
Numărul De Model pentru Lenovo TAB4 10 plus TB-X704F/N
Caracteristică anti-praf/Ultra-slim/auto, serviciu de trezire si de somn
Compatibil Marca pentru lenovo
Model Tip Print
Lungime 26cm
Stil Moda
Material Piele PU caz suport

Produse similare