Descriere produs
Glantop Aluminiu 1cupa/3cup/6cup/9cup/12cup italiană Plită/Moka espresso filtru de cafea/Cafetiera oală instrument
Moka pot
Moka oală (Moka Pot) este un instrument pentru extragerea de cafea espresso în Europa și America latină, țări, în Statele Unite, cunoscut sub numele de "Italian picurare oală." Moka oală este o cu două etaje, structura, plasat în partea inferioară a fierbe apă după fierbere, este echipat cu coffeepowder de filtru ochiurilor de plasă în jumătatea superioară a vasului. Deși nu este folosit la apă caldă presiunea de injecție poate fi finelyground praf de cafea, dar, strict vorbind, nu e espresso de extracție, dar mai aproape de clepsidra, dar Moka pot coffeestill are Italia de concentrare și aroma de cafea Espresso
Descriere: Material: Aluminiu Opt-unghiul de sus și fundul detașabil vas,cu lux mâner de plastic și buton. Aluminiu-turnare cadru, cu pâlnie de filtrare. Garnitură de cauciuc și cupru supapă de siguranță. Capacitate: 1Tazze (50ml) 3Tazze(150ml) 6Tazze(300ml) 9Tazze(450ml) 12Tazze(600ml) Culoare:original culoare să Fie disponibile pentru Aragaz, aragaz Gospodărie, de călătorie cuptoare de alcool și aragaz. Principiu: temperatură ridicată de aburi extracție de cafea.
Caracteristică:
Moka vase sunt trei camere de vase metalice.Aceste vase sunt disponibile în toate dimensiunile.
toate vine în trei părți:
Jos camera deține apă proaspătă și, de obicei, are o supapa de presiune. Mijlocul este perforat de cafea coș sau pâlnie de a deține terenuri,care ar trebui să fie ușor de ambalat. Camera superioară este în cazul în care cafeaua preparată se termină. Potrivit pentru utilizare în și în afara ușii.
Cum să utilizați: umpleti cu apa partea de jos a evita ca apa depaseste supapă de siguranță. Loc de cafeaua măcinată în pâlnie cu presiune ușoară. Nu utilizați malț sau cafele cu alte substanțe care pot obturate filtru orificii. Curățați șurubul de cerc, inel de cauciuc și pâlnia părți. Orice lasat de cafea de particule poate priva de închidere ermetice și produce stem peisajelor. Păstrați filtrul de cafea în poziție verticală atunci când înșurubarea a două corpuri. Acest lucru va evita cafeaua umezire. Scoate filtru de cafea din foc, de îndată ce puteți verifica că de cafea infuzie este complet plecat de la partea superioară. Partea superioară a corpului și tubul pentru care cafeaua infuzie merge în sus trebuie să fie curățate periodic. Pentru acest scop se scoate inelul de cauciuc și se filtrează. Nu folosiți săpun sau detergent.