3 buc panza de arta romantic arta de perete copac imagine panza pictura copac verde de pictura de Mare imagini de perete pentru camera de zi

54.58lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


sta

Dragul Meu Prieten, vă ROG, VEDERE avizul ÎNAINTE de a LICITA ȘI să PLĂTEASCĂ

1.Produsul este fabricat în CHINA .

2.Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Dacă aveți o problemă cu privire la tranzacțiile noastre, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.

3.Dacă nu obține elementul după ce ai platit 25 de zile,vă rugăm să contactați-ne; ne-ar face tot posibilul să-l rezolve !

4. Ne va livra la adresa lasata de tine pe Alibaba atunci când ați comandat, vă rugăm să confirmați adresa de livrare pe Alibaba este corectă atunci când veți plăti. Dacă aveți nevoie pentru a schimba adresa de livrare, vă rugăm să ne lăsați un mesaj cu plată.

Feedback-ul si sa ne Contactati

1 Dacă nu sunteți mulțumit cu această tranzacție pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vă rugăm să ne dea o șansă de a face tot posibilul pentru a rezolva problema.

2 Toate produsele noastre au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. Dacă elementul cumpărat ați primit este defect, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, ne-ar rezolva.

===========================================================================

Plata:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vom urmări doar adresa ta enumerate la plata pentru transport.

2. Ca urmare a asigura motive, nu avem voie adresa schimba prin e-mail. Nu avem nici o responsabilitate pentru adresa de livrare furnizate.

3. Plata trebuie să fie primite de 7 zile după licitație s-a încheiat. Te rog nu licita daca nu intenționează să cumpere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 40cm x 10cm x 10cm (15.75in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Caligrafie și pictură tip Panza Pictura
Tip Panza Tiparituri
Baza De Sprijin Panza
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Subiecte Peisaj
Forma dreptunghi
Material Panza
Nume De Brand AtFipan
Dimensiune (Inch) 20x40cmx3pcs, 30x60cmx3pcs, 40x80cmx3pcs
Modul cadru Neînrămate
Cadru No
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Stil Modern

Produse similare