(NOU) Original Proiector DLP Color Roata de Culoare Model Pentru Optoma GT750 Roata de Culoare

157.94lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere 100% Original NOU Proiector de Culori paleta de Culori Model GT750 roata de culoare Tip: Proiector Roata de Culoare de Înlocuire bec proiector speranța de viață: 2500-3000 de Ore. Ușor de instalat. Calitatea poate fi garantat și prețul este competitiv. Calitate, Garantie: 150 de zile de la livrare

Pachet

1 x roata de Culoare într-o cutie standard pentru fiecare unitate

De transport maritim 1.Toate produsele noastre vor fi livrate la cumpărător adresa înregistrată cu excepția cumpărător lasă notă se referă la noua adresă, după plata. 3. Transport gratuit este de transport maritim standard fel, dacă sunteți într-o grabă,vă rugăm să alegeți rapid mod de transport maritim: DHL, UPS,EMS 4. Taxe de Import, impozite și taxe NU sunt incluse în prețul sau taxele de transport,aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 5. Toate taxele de transport si manipulare sunt non-rambursabile.

Atenție vă Rugăm să asigurați-vă că modelul dvs. este in lista de compatibilitate înainte de a licita pentru acest produs. Nu acceptăm nici banii înapoi din cauza greșit de licitare.

Feedback-ul, Dacă sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să lăsați-ne 5 stele, feedback-ul, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi ceva mai puțin decât un 5/5 evaluare și vom precupeți nici un efort pentru a satisface nevoia ta.

Despre noi

Avem mai multe modele diferite pentru vânzare.vă rugăm să ne anunțați dacă nu puteți găsi elementul. Mai informaions, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

NOTĂ: Clienții în Rusia trebuie să furnizeze numele complet, inclusiv numele de mijloc!

Mult Noroc Și Fericit De Licitare!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 13cm x 14cm (4.72in x 5.12in x 5.51in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model GT750
Nume De Brand ZUCZUG

Produse similare