En-gros Christmas10M 100 Led-uri Sârmă de Cupru Șir LED Lumina 3AA Baterie Zână Șir de Lumini Lămpi Pentru Vacanță, Petrecere de Nunta

30.56lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caietul de sarcini: * Functioneaza pe 3 baterii AA (NU sunt incluse) * 100 Înaltă Calitate Led-uri * Alegere: alb Cald/Alb/Albastru/Verde/RGB/Rosu/Galben/Roz /Violet * sârmă de Cupru * lungime cablu: 10 Metri (33FT) Notă: Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. Vă mulțumesc! Conținutul pachetului: 1 x 10 M 30 LED-uri lumini șir cu cutie Baterie

Plata

1.Plata PRIN Vilatudor.ro

2.Vilatudor.ro pot fi acceptate: card de credit, Western union, transfer bancar

3.În primul rând, de a te trimite banii de la Vilatudor.ro-ul, după ce primiți articol, pe site-ul Vilatudor.ro poți trimite plata, plata este 100% în condiții de siguranță !

Transport și Predarea

Transport gratuit prin china post. De obicei, va dura 10-30 zile pentru transport. Pentru că va dura 7-20 zile din China Vamale la Vamă, și poate dura ceva timp pentru prelucrare în oficiile Poștale și Vamale.Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție,prin prezenta am să vă spun că acest articol va fi trimis prin China post air mail . va dura mai mult timp decât alte companii de transport maritim,dar care este motivul pentru care este la un astfel de genial pret!----mai presus de toate,postul tau va fi luate în grijă și atunci când îl primiți,pls confirma livrarea de pe Vilatudor.ro.Ne va Livra Comanda La Timp, Dar termenul de Livrare este doar depinde de Metoda de Livrare pe Care o alegeți! Dacă ai nevoie de un element urgent, pls contactati-ne pentru a face upgrade de transport maritim servicii de la alte companii de transport maritim de plata suplimentar modernizarea taxe. Deci, sperăm că nu de a părăsi orice feedback negativ sau neutru pentru că de mult timp de transport maritim. Feedback-ul Pozitiv este important să vânzător de pe Vilatudor.ro. Vom lăsa mesaje când nu există nici o întârziere în livrare. Pentru că de vreme rea și de sărbători, Poate că există o oarecare întârziere. Dar nu sper să primesc mai mult feedback negativ sau neutru ca mult timp de transport maritim. Vă mulțumesc pentru ierte! Vă mulțumesc din nou!!!

Ne poate fi de a alege compania de transport maritim în funcție de costul de transport maritim nu este alegerea ta. Pls contactati-ne dacă aveți cerințe speciale pentru transport.

Politica De Rambursare

Am acceptat reveni, cu toate acestea, articolele pot fi returnate până la 7 zile

după ce ajunge la cumpărătorul de mână. Elementele trebuie să fie returnate în aceeași stare în care au fost trimise, în ambalajul original cu toate etichetele atasate.Dacă nu este vânzătorului motiv,și cumpărătorul doriți să trimiteți elemente,cumpărătorul nu trebuie să plătească costul de transport maritim de rentabilitate.

Feedback-ul

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Serviciul clienți este nostru Nr 1 gol. Vrem să știm sugestia ta și opinii cu privire la produsele și serviciile noastre de feedback.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 5cm (9.84in x 9.84in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Rezistent la apa NO
Emițătoare De Culoare Albastru, Schimbătoare, Verde, Roșu, Alb, Galben, Cald, Alb, Roz, Violet
Sursa De Alimentare AAA Acumulator Uscat
Corpul Material Cupru
Plug Type UE Plug
Tip De Element Margele
certificare CE, CCC,RoHS
Forma Picătură De Apă
Distanță De Iluminat 10 CM,100 Lampă
Numărul De Model R-1001
Greutate netă 100g
Utilizare De Vacanta,De Nunta
culoare Alb,Galben,Rosu,Violet,Verde,Albastru,Multi,Roz
Lungime 10M 33FT
Nume De Brand ADAINA
Caracteristici în aer liber șir lumina
Tensiune 6V
Putere 6-10W

Produse similare