P5 RGB în aer liber cu led-uri semn,SMD 1/8 scanare,640X640 turnate din aluminiu cabinet, plin de culoare video led display ecran, perete video

2 176.05lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Din aluminiu turnat închiriere de locuințe de închiriere de locuințe decât avantajele generale: 1.greutate de lumină: pe metru cutie cantareste doar 24kg, o singură cutie cantareste 8 KG, o singură persoană poate fi o singură mână, economisind timpul de instalare; 2.subțire cutie: cutie cu turnare de aluminiu, de înaltă rezistență, rezistență, de înaltă precizie, ușor de deformare, grosimea este de numai 80 mm; 3.Ecran Ping: planeitate suprafață de eroare mai mică de 0,2 mm, eliminarea efectivă de mozaic; 4.demontare rapida: cutia este conectat în sus și în jos cu rapid mecanism de blocare, trageți cele două mânere de 90 de grade pentru a bloca două cabinetului, 10s pentru a finaliza un cabinet de instalare, de înaltă montaj de precizie. Cabina și cabluri de conectare rapid și de încredere, care este frumos în aparență, dar, de asemenea, pentru a obține un sentiment real de demontare rapidă; 5.Usor de intretinut: design modular, montare și demontare asamblare ușoară Ecranul oriunde, simplu pentru a menține 6.toleranță: o nouă structură concepute pentru a satisface ridicare de laminat pentru a satisface cerințele de interior și în aer liber cerințele. Cutie unic, compatibil cu o varietate de teren, interior-exterior, modul de compatibilitate 7.Mare gri rata mare de refresh de proiectare,gradare 14 biți,rată de reîmprospătare de mai sus 960Hz 8.Low termică excelentă, design și performanță de răcire, fără un ventilator extern, aer condiționat, zgomot redus; cutie de lumină greutate, low installationcosts necesare; dulap Scăzut consumul de energie, economisind costurile de operare. Fără sudură de îmbinare Rapidă a instala Profilul de Companie

1. Cu profesional tehnic și echipa de dezvoltare, suntem o Fabrica direct specializat în led de control card, modul de afișaj led, alimentare pentru led-uri, led-uri, și alte led-uri de afișare accesorii etc.

2. Cu mai mult de 10 de ani de experiență, moderne de producție și echipamente de testare,perfect sistemul de management al întreprinderii,de înaltă calitate, de cercetare și echipa de management, de înaltă calitate led-uri de afișare controller, toate de mai sus ne face să devină popular furnizor.

3. Cu noastre de înaltă calitate și servicii, produsele noastre au fost exportate în diverse țări și regiuni din Asia de Sud-est, Australia, Europa și America etc.

De asemenea, furnizarea de Zbor Caz

dacă aveți nevoie pls contactati-ne.

Transport Expres

1. Am expediat în întreaga Lume.

2. Elementele sunt expediate din China prin EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT și par avion (cu număr de urmărire) etc.

3. Timpul de livrare depinde de firma de curierat ,pe destinații, obiceiurile locale și alți factori; sperăm că ajunge la timp, dar asta internaționale de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale, sper că puteți înțelege dacă există orice transport întârziere cauzată de motive de mai sus.

Sau de Mare

Dacă doriți să livreze led display bord de mare pls spune-ne, vom cita ocean de marfă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 68cm x 12cm x 68cm (26.77in x 4.72in x 26.77in)
Greutate Pachet 15.0kg (33.07lb.)
Tip De Unitate bucata
Funcția de afișare Video
Cip Tub De Culoare Plin De Culoare
Numărul De Model P5
Nume De Brand SZLIGHTALL
Dimensiunea modulului 320 x 160 mm
Tensiune De Intrare AC110V-220V
Pixeli 5mm
Tip LED SMD2727
Cabinetul Dimensiune 640x640mm
Perioada de garanție 3 Ani
Utilizare În aer liber

Produse similare