NIXUANYUAN Lungă Șifon Rochie de Petrecere 2017 Iubito O Linie Rochie de Bal 2017 Cu Eșarfe Spate Dantela-Up vestidos de baile 2016

219.62lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Nota: Se si desidera che il personalizate , Si prega di scegliere qualsiasi formato standard al momento dell ' ordine, quindi scrivere i dati misurazioni nella facilități messaggio di quando pagare.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU

De ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII!

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3) va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

*Despre Noi Și Contact*

Suntem un profesionist de nunta si rochie de seara proiectarea și fabricarea companie din China. Avem primul-rata de designeri și de înaltă technic și foarte atent lucrătorilor. Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de calitate și cu manopera meticulos. Putem produce rochii de Mireasa, rochii de seara, rochii de domnisoare de onoare, mama a rochiei de mireasa, rochii de bal, rochii fetita cu flori, rochie de cocktail, rochii de partid și așa mai departe. De asemenea, ne vândă niște nunta accessaries cum ar fi mireasa sacou, voaluri, manusi, combinezon și așa mai departe. Suntem prond pentru a vă oferi cele mai bune produse de calitate și servicii pentru clienți la cel mai mic preț posibil. Vă mulțumesc pentru a petrece timpul vizitând produsele noastre. Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.2kg (2.65lb.)
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Tren Nici unul
Tip De Element Rochii De Bal
Imagini Reale Da
Silueta O-Linie
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Tesatura Tip Sifon
Dimensiune Both standard size and custom made size
Decor Încreți,Eșarfe
Tipul De Imagine Imagini De Referință
Built-in Sutien Da
Maneca Stil Rezervor
culoare Atât ca fotografiile arată și personalizate de culoare diagramă
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18
Nume De Brand NIXUANYUAN
Talia Naturale
Material Acetat
Decolteu Draga mea
Ocazie Balul de absolvire

Produse similare