En-gros de vânzare la cald >2Rows 8mm Roz South Sea Shell Pearl Colier bratara Cercei Set AAA

70.97lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


MARGELE DIN PIATRA NATURALA

Iubesc pietrele, dar nu au nici o instruire formală în gemology. Împărtășesc ceea ce mi furnizori de renume spune-mi, și pentru a evita pietre prețioase sau metale (dacă nu-ți spun altfel). Am să vă încurajez să cumpere ceea ce apeleaza la tine și la valoarea piesa funcție de numărul de compliment te.

PERLE

Shell Perle nu sunt cultivate sau naturale pearl, shell perle sunt în întregime organice (nu o simulat material) realizate din nacerous țesut din aceeași scoică în care de cultură Sea Pearl sunt realizate din. Luciu este, de asemenea, de potrivire "Excelent", calitatea suprafeței este "Excelentă", Nota este AAA.

CULOARE

Recunosc că de culoare este totul atunci când sunteți de cumpărare accesorii de moda si bijuterii. Culorile din aceste fotografii sunt probabil corecte în cazul în care display-ul alb manechin sau SoHo Sud hang tag-ul pare a fi luminos, chalky white. Am oferi, de asemenea, fotografiile realizate cu diferite de iluminare și de fundal culori diferite, astfel încât să puteți vedea cât de pietre va apărea pentru a se schimba după cum vă mutați despre ziua ta.

FEEDBACK-ul

Entuziasmul tău este cea mai bună publicitate-aș putea cere. Atunci când ai un nou element în parte, vă rugăm să reveniți la eBay pentru a lăsa feedback-ul. - Mi spui și altora ceea ce crezi. Pentru a vedea feedback-ul postat de către alți clienți, click aici:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 5cm (7.09in x 5.91in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Seturi De Bijuterii
Stil Clasic
Material Coral
Incluse Alt Element Descriere Set
Forma\model Runda
Gen Femei
Seturi De Bijuterii Tip Colier/Cercei/Bratara
Metale De Tip Placat Cu Aur
Fine sau de Moda Moda
Ocazie Nunta
Numărul De Model Set

Produse similare