SKMEI Bărbați Cuarț Ceas rezistent la apa Calendar Ceasuri Sport din Aliaj Curele de Lux Ceasuri de mână de Moda Ceas Relogio Masculino 9140

69.16lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri barbati

Descriere produs


Nume de Brand: SKMEI 9140

De lux aliaj curea

-------------------------------------------------------- ▪ Tip De Element:Cuarț Ceasuri De Mana ▪ Mișcarea:Cuarț Circulație ▪ Gen:Bărbați ▪ Stil:Moda & Casual ▪ Cazul Formei:Rotund ▪ Caz Material:Aliaj ▪ Formati Fereastra Material De Tip:Sticla ▪ Bandă Tip De Material:Aliaj ▪ Incuietoare Tip:Incuietoare Pliere cu Siguranță ▪ Diametru Cadran:40mm ▪ Caz Grosime:10 mm ▪ Bandă Lungime:250mm ▪ Lățime de Bandă:22mm ▪ Greutate:110g ▪ Caracteristică:Rezistent la Apă 3 Bar,Calendar Complet Transport & Livrare: 1.Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2.Vom folosi Vilatudor.ro Standard de Transport , va dura aproximativ 15-60 de Zile pentru a ajunge.(Brazilia și Turcia va dura aproximativ 15-90 de Zile pentru a ajunge). 3.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de 60 de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi ne va ajuta să-l urmăriți!

4.În scopul de a asigura că veți primi bunuri scutite de impozit la import, vom declara ca o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a bunurilor și nu se poate aplica în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe sau comisioane de import ar fi responsabilitatea cumpărătorului. PS: Odată ce mărfurile fi trimis , va fi imposibil pentru noi de a ajuta, de a schimba adresa sau orice alte informații de comanda dvs., astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că dvs. pentru informații atunci când faci plata! Feedback-ul si Contactati-ne: 1.În cazul în care mărfurile au nici o problemă și nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. Vă dau un răspuns satisfăcător. Vă rugăm să nu ne lăsați feedback neutru sau negativ. 2 . Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi. Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare si 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă mulțumesc!

3. Mare pentru reducere: Dacă aveți nevoie pentru a plasa comanda mare, care este mai mult decât max cantitate, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o reducere specială, și susținem en-gros. PS: Vom încerca să răspundă cât mai repede posibil. dar vă rugăm să permită pentru a întârzia răspunsul pentru afaceri non-timp. Vom fi bucuroși să răspundă la orice întrebare. Dacă aveți întrebări nu ezitați să mă contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 11cm x 9cm x 8cm (4.33in x 3.54in x 3.15in)
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Mișcarea Cuarț
Caz Grosime 10mm
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Gen Bărbați
Diametru Cadran 40mm
Lățime De Bandă 22mm
Trupa Lungime 25cm
Caracteristică Rezistent La Apă,Calendar Complet
Formati Fereastra Material Tip Sticla
Trupa Tip De Material Aliaj
Cazul Formei Runda
Incuietoare Tip Brățară Incuietoare
Numărul De Model SKMEI 9140
Stil Moda & Casual
Carcasa Din Material Aliaj
Nume De Brand SKMEI
Tip De Element Cuarț Ceasuri De Mana

Produse similare