2017 Brand Broderie Tricou Femei Casual Camisetas Mujer De Vară De Moda T-Shirt Doamnelor Corpul Topuri Tee Blusas Feminina De Îmbrăcăminte

37.91lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


Sfaturi 1.Vă rugăm să folosiți similare îmbrăcăminte pentru a compara cu dimensiunea diagramă astfel încât să puteți face o alegere potrivita 2.Toate măsurătorile sunt în unitatea de " cm ", 1cm=0.39 Inch, 1 inch=2,54 cm 3.Dacă sunteți un angrosist, vă rugăm să ne contactați pentru a obține cea mai bună afacere inainte de a comanda. 4.Vă rugăm să chat cu noi sau ne un mesaj dacă sunteți încă nu sunt sigur că Ne va ajuta cu servicii profesionale și răspuns rapid :)

Design De Modă Plus Dimensiune Bluza Tesatura Moale

19 Stiluri Diferite Broderiei Real One-Stop Shopping

De Ce Să Cumpărați De La Noi

1. Aceleași mărfuri, preț mai bun.

2. Produse calificat, complet de inspecție înainte de expediere, plus o garanție de un an.

3. Prompt asistență pentru clienți și după serviciu de vânzare.

nu suntem singurul vânzător de produse, dar, de asemenea, furnizor de servicii de

---------------------------------------------------------------------

Plata si dispecerat

1.Plata trebuie făcută în termen de 3 zile după ce plasa comanda. Acceptam plata prin Card de Credit, Transfer Bancar, Western Union,Moneybookers,și alte metode de plată.

2.În general, produsele vor fi expediate în 1-3 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.

---------------------------------------------------------------------

Transport

1. Oferim transport gratuit pentru toate produsele pentru cele mai multe țări, prin intermediul e-mail de aer (China Post Air Mail sau Hong Kong Post Air Mail). Dacă nu puteți alege metoda de transport maritim de transport gratuit, pls contactati-ne pentru a face transport gratuit pentru tine . timpul de livrare este de aproximativ 10-20 de zile pentru Asia, europa și America de Nord. Pentru america latină și Africa, este nevoie de aproximativ 20 la 35 de zile. vreme rea, vacanță, cald anotimp sau de vămuire ar putea duce la întârzieri de livrare.

2. EMS: timpul De livrare este de aproximativ 1 până la 2 săptămâni pentru a ajunge la destinatar. EMS nu este aplicabil pentru unele țări din america latină și Africa. dacă nu ești sigur de asta, contactul cu poștal local sau ne pentru a verifica înainte de plasarea comenzii.

3. DHL: timpul De livrare este de aproximativ 5 până la 8 zile. Atunci când alegeți DHL, vă rugăm să asigurați-vă că destinatarul nu este o zonă de la distanță, în caz contrar, va exista un cost suplimentar de 38USD prin DHL, vă rugăm să sunați DHL pentru a verifica, sau verifica-l pe

4. UPS, FEDEX, TNT și alt mod de transport maritim, toate sunt disponibile, contactați-ne în mod liber pentru a primi o cotatie de pret pentru transport de marfă.

5. În scopul de a asigura că primiți bunuri doar plata mai mici, mai puțin taxele, vom declara personalizate facturi cu valoare mai mică, vom mai mici de bani este doar pentru a vă ajuta să economisiți bani. Valoarea nu înseamnă că în total ați plătit sau orice altceva. Orice taxe de import este responsabilitatea cumpărătorului. (dacă vrei să declare mărfurile și alte nume de element, sau valoarea specificată pentru personalizat, vă rugăm să ne informați înainte de plasarea comenzii)

5. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe vamale, dacă este necesar. În cele mai multe cazuri, impozitul este nici unul sau doar câteva, e variat de țări diferite.

6. Vă rugăm să furnizați corect adresa și informațiile de contact atunci când plasarea comenzii, produsele vor fi livrate la comanda adresa numai. În caz contrar, nu putem lua nici o responsabilitate pentru poștale pierderea de cumpărător care oferă incorecte adresa de livrare.

7. Noi nu suntem responsabili pentru orice probleme care au cauzat în timpul transportului, cum ar fi accident, întârzieri sau alte probleme. Și nu suntem responsabili pentru Daune sau coletul a fost reținut de către autoritățile locale dvs. personalizat

---------------------------------------------------------------------

Garanție și Garanție

1. Produsele sunt pe deplin de testare înainte de livrare. Va garantam ca produsele sunt de o calitate satisfăcătoare. Și noi oferim o garanție de un an.

2. Garanția nu este acoperită de accident, apă, abuz, abuz sau alte daune cauzate de anormale de utilizare.

---------------------------------------------------------------------

Politica De Returnare

1.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția, ne-ar fi încântați să facă un schimb sau de restituire într-o săptămână.

vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a reveni. Transport maritim și de manipulare taxa nu este returnabila.

2.Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt de garantare, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

3.Pentru orice articole de a trimite înapoi la noi, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau poștă, cu număr de urmărire.

---------------------------------------------------------------------

Feedback-ul

1.Ne străduim să răspundem la toate mesajele, URGENT

2.Dacă sunteți satisface cu bunurile primite și serviciile noastre, vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv și vom face același lucru pentru tine. Ne pasă de clienții noștri și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme neașteptate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 12cm x 10cm (3.94in x 4.72in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.17kg (0.37lb.)
Tip De Unitate bucata
Maneca Stil Regulat
Stil De Culoare Culoare Naturala
Tip De Element Topuri
Topuri De Tip Tees
Gen Femei
Model Tip Solid
Decor Broderie
Lungime maneca(cm) Trei Sferturi
Stil Casual
Tesatura Tip Postav
Nume De Brand Liva fata
Dimensiune L, XL, XXL, XXXL
Îmbrăcăminte Lungime Mult
Material Bumbac,Lenjerie De Pat
Guler O-Gât

Produse similare