NOI 12 culori upgrade întinde țesute curea elastica Bărbați și femei curele curea panza

32.10lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


Centura lungime 115cm (nu sunt desenate), care poate fi întins la aproximativ 135cm, și lățimea curelei este de 3.5 cm.

Centura caracteristici sunt după cum urmează:

1 cu respirația și mișcarea corpului și extensie naturală, nici un sentiment de reținere, să păstreze cel mai confortabil de stat.

2 elastice moderate, sa nu gaură de proiectare poate fi introdus în orice poziție, precise pentru a se adapta la diferite dimensiunea taliei.

3 elastice este foarte flexibil, nu va fi mult timp, si foarte rezistent, poate fi folosit de mai mulți ani.

4 centura corpul de cauciuc material elastic, pe ansamblu, toate-meci de confort și moda.

5 respirabil, sudoare, nici un om, și un pic rece, în comparație cu mai confortabil centura. detalii produs

Brand de produs Elastic elastic țesute curea de sarcini numele Produsului centura de talie Elastic Uscat curea material de Import panglica elastica + calitate din piele material Uscat reducere de Înaltă densitate aliaj Star lungime standard Butonul 110cm (nu sunt desenate), poate fi întins la aproximativ 130 cm Potrivit pentru uscat pantaloni cod în Termen de 3.2 metri sau 37 de pantaloni. Steaua selecție de culoare de 12 culoare opțional Pentru mulțimea de bărbați și femei de toate vârstele

Prin urmare, cel mai bun colocare Cele patru anotimpuri sunt toate disponibile pentru muncă, timp liber, de partid și așa mai departe. Afișare produs

În scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre. dacă ați primit produsul am nici o problema, nu deschide disputa direct .vă rugăm să ne contactați în primul rând .Dacă deschide disputa Vilatudor.ro va avea nevoie de foarte mult timp o rezolve și să pierdeți timp prețios . Deci, vă rugăm să ne contactați,vă vom oferi mulțumit de răspunsul Imediat .

Transport Gratuit

"Vilatudor.ro Standard Shipping" vă recomandăm utilizarea de sosirea rapidă, rapidă vinde oficial recomandare logistica, atunci când vă alegeți pentru a servi țara, sistemul va arăta pentru a ajunge la timpul de care ai nevoie,

China post air mail, în mod normal, elementul va sosi în termen de 15-25 zile lucrătoare după ce a fost postat. Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-58 zile.

Transport

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică, dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Dacă doriți să urmăriți interogare coletul

Vă rugăm să trimiteți după 7 zile se Poate urmări interogare Sau lăsați un mesaj, Vom trimite la tine rezultatele interogării

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor Escrow.

Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme

Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate. Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda. În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt de aproximativ 1-2cm în măsurare. Dacă veți găsi dimensiunea sau produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.

Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

Se întoarce

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Noi vă va oferi un feedback pozitiv după ce a primit plata. Dacă sunteți nemulțumit cu elementele dvs., vă rugăm să contactați Serviciul nostru pentru Clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Stil Moda
Modul de flambaj cataramă de pin
Numărul De Model YD009
Categorii de produse Centura
Catarama Latime 4.4 CM
Aplicabile gen Neutru / bărbații și femeile pot fi
Gen Unisex
Curele Material Tricotate,Cowskin,Metal
Latime Curea 3.5 cm
Elemente populare țese
Model Tip Cu dungi
Aplicabile Vârstă Adult
Centura cataramă de formă D
Numele Departamentului Adult
Tip De Element Curele
Centura cataramă material Aliaj
Catarama Lungime 6cm

Produse similare