Auto DVR Dual lens a vehiculului GPS Auto DVR Camera Video Recorder 2.7" LCD Dash Cam G-senzor

246.43lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Dual lens a vehiculului GPS Auto DVR Camera Video Recorder 2.7" LCD Dash Cam G-senzor

Caracteristici: 1. Ultra-small size, dual lens cu camera foto de înaltă definiție, ------ lentila frontală se poate roti frontwards și înapoi pentru 270 de grade ------ spate super-binocluri periscopice lentila se poate roti la 270 de grade care au o rezoluție înaltă, ------ambele lentile sunt combinate perfect, care facilitează filmarea din mai multe unghiuri, în diferite ocazii pentru a obține un video cu rezoluție înaltă. 2. Infraroșu Viziune de Noapte Funcția: poate captura ultra-clare imagini în luminanță scăzută 3. De Detectare a mișcării: După deschiderea de detectare a mișcării, se va înregistra în mod automat dacă există cineva intră în imagine. Funcția este în mod normal folosit pentru a monitoriza de parcare. 4. Looping fără sudură Funcție, puteți buclă video și fotografii fără griji cu privire la memorie este plin. Automat de acoperire vechi, video și începe unul nou 5. Interne microfon / difuzor. 6. Suport TF card cu capacitate mare de 7. Porniți-l și începe video, funcția de fotografiere în mod automat odată ce vehiculul începe. 8. Funcția GPS: cu modul GPS extern, poate înregistra întreaga cale de conducere. Folosind aleatoare software-ul, puteți vedea video de la computer, în același timp conectați Google hartă prin intermediul Internetului. Cale de conducere arată pe hartă și puteți urmări cale de rulare a vehiculului. 9. Senzor de gravitate: built-in G-senzor, atunci când mașina se întâmplă de accident, automat fișierul salvat și nu vor fi șterse. 10. Video criptare protejează intimitatea utilizatorului prin setarea parolei. Specificații tehnice: Dimensiune Ecran LCD: 2.7 " ecran de Înaltă definiție Lens lentilă Frontală: 140 largă de gradul Înapoi lentile: 120 largă de gradul Limba: engleză/ Chineză/Japoneză/rusă/ germană rezoluție Video: un Singur obiectiv: 640*480 Modul de Înregistrare: CH1 &CH2/Doar CH1/ CH2 Numai format Video: AVI Microfon /Difuzor: Interior Frecventa: 50Hz/60Hz Putere Vehicul DC Input: 5V 500MA Baterie: baterie litiu polimer baterie Cerințe de Sistem: Windows Peste Windows 2000/XP/Vista/Windows 7,MAC OS x10.3.6 Pachetul include: 1 *Masina DVR 1 *Vehicul de alimentare 1 *Vehicul suport 1 *modulul GPS 1 *Manual Despre Transport:

Ne poate da china post mail,ePacket,DHL,EMS , dar puteți lua în considerare personalizate problema.

1,Ne-am asigura că nava în termen de 48 de ore după ce plata este confirmat.

2,După ce ne-expediere marfa,puteți obține numărul de urmărire și verificați-l după 1-2 zile(Pentru că, de obicei, durează 1-2working zile)

pentru companie de livrare pentru a încărca verificarea informațiilor pe web)

3,nu Suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

noi nu umăr orice taxe în țara de destinație,dacă doriți pentru a navei în alte moduri,vă rugăm să ne anunțați în prealabil.

4,Vom livra la adresa implicită în alipay,vă rugăm să confirmați înainte de efectuarea plății,nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.

5,Vom percepe taxă suplimentară de transport dacă locația este la distanță sau vom folosi alte mod de livrare

Garanție:

1,Toate produsele garanție de 1 an

2,va Vom ajuta pentru a repara dispozitivul gratuit 1 an,dar trebuie să plătească costul de transport maritim și noi accesorii cost.

După-vânzare de servicii:

1,atunci Când primiți pachetul,vă rog, deschideți-l și verificați toate elementele de lucru sunt în stare bună, înainte de a semna,

Nu semna dacă elementele sunt rupte,și de a pune deliery companiei de a face un "daune certificat"în caz Contrar,nu vom oferi nici o garantie si rambursare.

Nu suntem umăr pentru orice Artificiale daune.

2,satisfactia Clientului este cel mai important pentru noi,dacă aveți orice întrebări despre tracsactions,

vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul sau deschide orice disptue.Feedback-ul negativ, noi nu rezolva nimic.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale.

Despre feedback-ul:

1,depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.Prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2,Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul,multumesc

3,Contactați-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru,vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

4,vă Rugăm să nu ne dea orice feedback-ul negativ din cauza unor probleme logistice.nu putem controla timpul de sosire a mărfurilor

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 6cm (7.87in x 3.94in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Chipset-Ul Producătorului Novatek
Limba OSD Spaniolă,Finlandeză,Franceză,Poloneză,Portugheză,Chineză (Simplificată),Olandeză,Rusă,Chineză (Tradițională),Germană,Rusia,Engleză
Mod De Asamblare Portable Recorder
Cardul De Memorie Sd cu 16g card, cu card de 32g, nici unul
Card De Memorie Necesar Reding Viteza Clasa 4
Rezolutie Camera 1920x1080
Pixeli 1200Mega
Dimensiunea De Afișare <3"
Tip De Element DVR auto
Interfață AV-Out,SD/MMC,HDMI,Micro SD/TF,USB2.0,TV-Out
De Cadre Pe Secundă 30
Raportul Ecranului 16
Video Cod MJPG
Ambalaj Original Da
Nume De Brand DRT
Format Video MPEG-4,AVI
Unghi De Vizualizare 170°
Caracteristici Speciale
Numărul De Lentile 2
Senzor De Imagine 1/3"Sony Ccd
Max De Memorie Extern 32g
De Viață A Bateriei a continuat
GPS logger Interne
Ecran Tactil No
Baterie Built-in

Produse similare