NANCY TINO Stealth Reglabil Crescut Branțuri Pentru Bărbați Pantofi pentru Femei Pad Crește Înălțimea Branț Negru Pernă de Aer Lift Tampoane Toc

26.00lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Detaliile logistice: În scopul de a satisface diferite requrements de la diferiți cumpărători, putem furniza diferite de transport metoda de a face sigur cumpărătorilor a cerut datele. 1: DHL, UPS, Fedex, TNT ( 95%, în jur de 2-6 zile) 2: EMS, E-EMS,Epacket ( 90%, în jur de 7-15 zile) 3: SPSR (80% 11-14 zile, 20% în termen de 31 de zile) 4: China Post Aer Înregistrat Mail ( 80% în jurul 16-35 zile, 20% în jurul valorii de 35 - 60 de zile) 5: China Post Obișnuit Pachet Mic Plus (80% aproximativ 15-40 de zile, 20% în jur de 40 - 90 de zile) Serviciu și Feedback: După ce a primit pantofi de la noi, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pentru serviciul nostru și de calitate,multumesc anticipat.Dacă aveți orice întrebare față de pantofi sau serviciile noastre,vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a părăsi orice feedback,vă mulțumim mult pentru înțelegere. Ne vom ocupa cu întrebările dumneavoastră. Dacă aveți orice probleme la vamă,vă rugăm să contactați cu obiceiurile locale la partea ta, și dacă aveți nevoie de ajutorul nostru,vă rugăm să căzut liber pentru a ne anunța. Noi nu va fi responsabil pentru orice probleme, cum ar fi prins de către autoritățile vamale,de la aspectele vamale.

Notificare:

Orice problemă poate fi rezolvată prin întregul nostru de comunicare.Vă rugăm să ne contactați înainte de a vă grăbi să deschidă un litigiu sau

lasă-ne un negtive feedback-ul.Vă rugăm să prețuiesc efortul nostru.vom face mai bine cu sfaturile tale.

Plata

1)plata Integrală este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile.

2)Escrow nostru este de preferat metoda de plata,vom accepta, de asemenea, diferite plăți de către T/T,Western union.

3)vă Rugăm să ne contactați sau de revizuire centrul de Ajutor pentru plata dacă aveți orice întrebări

Transport

1)cele Mai multe colete cu transport gratuit trimit prin China Post Air Mail(ia 25--60 zile sau mai mult pentru a ajunge de cele mai multe județe).

2)Dacă aveți nevoie de produse în regim de urgență,vă rugăm să alegeți DHL,EMS, sau alte exprime și să plătească pentru costul de transport maritim.

informațiile de urmărire cu privire la parcelă poate avea nevoie de 5-10 zile pentru a afișat pe site-ul

Vă rugăm să aveți mai multă răbdare,dacă vă faceți griji despre produs,va rugam să ne contactați înainte de a deschide un litigiu.Vă rugăm să rețineți:orice probleme,contactați-ne,va vom oferi cele mai bune servicii.multumesc anticipat pentru înțelegere.

Politica de returnare

1)Dacă doriți să se întoarcă sau să facă schimb de elemente primit ,puteți să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii.

2)produsele returnate trebuie să fie păstrate în orginal de stare.(Transport maritim și de manipulare taxa nu este returnabila ,oamenii defecte nu sunt garanții,cum ar fi rupt,zgâriat și așa mai departe.)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 11cm (9.84in x 7.87in x 4.33in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Model Tip Solid
Lățimea Sabotului Mediu(B,M)
Dimensiunea Pantof Un Strat, Doua Straturi, Trei Straturi
culoare Negru, Albastru, Roz, Violet, Leopard
Nume De Brand NANCY TINO
Tip De Element Tălpi interioare
Gen Femei
Caracteristică Șoc-Absorbant,Sudoare-Absorbant,Respirabil,Anti-Alunecos,Inaltime Creștere,Dezodorizare
Numărul De Model xd-011
Material PVC
Branț Înălțime 3 cm-5 cm

Produse similare