10x Mare de Promovare GU10 8w 29 LED 5050 SMD 640lm Alb Cald de Economisire a Energiei lumina Reflectoarelor Lumini la fața Locului de Iluminat Acasă Bec 220V

93.06lei

Adauga la lista dorintelor

Becuri

Descriere produs


LIVRARE la nivel Mondial Mail de Serviciu trebuie să se confrunte cu un număr mare de comenzi, vom alege cel mai rapid mod în funcție de situația reală de logistică. Dacă aveți orice cerințe speciale, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vă mulțumesc! 1.Daca faci o comanda de mai mult de $5 ,Vom trimis de numărul de urmărire.I 2.În general,Elementele vor fi livrate în termen de 72 de ore după ce primi plata (cu excepția sâmbătă și duminică). 3.În general, produsele vor ajunge la tine între 10-20 de zile, puțini vor ajunge la 20 la 40 de zile duo la Cstoms Bariere. Vă rugăm să contactați cu noi, dacă nu le-au primit după 50 de zile. 3.Am DOAR nava a confirmat adresa prevăzută în comanda dumneavoastră. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa din comanda dvs. se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze. 4.Timpul de livrare depinde de destinație și de depozit:

RESTITUIRE/RAMBURSARE

1. Pentru orice motiv, nu sunteti multumit de produs, il puteti returna în ambalajul original, în termen de 15 zile lucrătoare de la primirea produsului.

2.Cine plateste taxele postale depinde de motiv pentru a reveni.

3. Întoarcerea articol trebuie să fie înapoi în Starea din Fabrică. Aceasta include ambalaje, prospecte, manuale etc.

4. Vă rugăm să ne Contactați Înainte de a trimite produsul înapoi.

GARANȚIE

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face un scor mare magazin. Dacă primiți elemente au probleme de calitate sau deteriorate, vă rugăm să ne contactați, nu deschide direct dispute. Nu vrem orice litigiu,dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați la început. Așteptăm cu nerăbdare pentru a oferi servicii mai bune pentru tine.

1. dacă elementul defect în 3 Luni, Vom oferi înlocuirea cu un Cost suplimentar (inclusiv taxa de transport maritim odată ce am primit elementul Defect.

2.Dacă elementul Defect după 3 Luni, cumpărătorii încă mai puteți trimite-l înapoi. Va vom contacta furnizori sau fabrică pentru Garanție. Cumpărătorii ar Putea avea Nevoie de a plăti taxa de Transport Pentru a retrimite elementul înlocuit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Bec Led Tip Bec Cu Reflector
Puterea De Toleranță 5%
Flux Luminos 500 - 999 de Lumeni
Numărul de LED-uri Cip 29 buc
Temperatura De Culoare Alb cald (2700-3500K)
Nume De Brand MengJay
Tensiune AC195-240V
Lungime 48*58mm
Fascicul De Unghi(°) 120°
Forma Glob
Medie de Viață (ore) 50000
Chip de LED-uri Model SMD5050
Emițătoare De Culoare Alb Cald, Alb Rece
Chip de LED-uri de Brand Cree
certificare CE,RoHS
Ocazie camera de zi
Tipul De Bază GU10
Tip De Element Becuri cu LED-uri

Produse similare