110~240v Jebao RW-4 Acvariu Marin Wave Maker pentru Wireless Master/Slave de Comandă a Pompei de

181.67lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nume produs: 110~240v Jebao RW-4 Acvariu Marin Wave Maker pentru Wireless Master/Slave de Comandă a Pompei de

Proprietăți Volt: 110~240v Frecventa: 50/60Hz Putere: 10W flux de Apă: 500-4000L/h (reglabil)

Notă:

"Fără fir" nu înseamnă că această pompă nu\\'t nevoie pentru a fi conectat cu cablu de electricitate și pad de control. Această pompă are încă nevoie să se conecteze cu energie electrică, de cablu și de control pad. Dacă două de acest val de decizie lucrează împreună, cele două pompe poate fi controlat wireless ca "master" și "slave" wave maker, nu este nevoie pentru a conecta cele două wave maker împreună.

Caracteristici: 8 Debit Diferit Super Silent. Cauciucul este Baza pe FS Serie de Design (100% mai mic sunet decât Vortech) Controller Wireless pentru a conecta Master / Slave Pompa Poate Independentă Operare pe O singură Pompă sau fără Fir, Ușor de instalare și întreținere. Suportul Magnetic One-touch feed mode - incetineste pompa pentru o perioada de 10 minute. De înaltă performanță, puternic, debitul de apă combinată cu consum redus de energie. Ax Ceramic pentru o viață lungă și durabilitate sistem de control Inteligent pentru a genera diverse val de modele pentru a se potrivi cu rezervorul dumneavoastră.

Modul Wave:

W1:Modul Wave

Remoting butonul este necesar atunci când funcționează acest mod de a regla val modele printre una sau mai multe pompe în același timp. Ca volum de apă în rezervor este diferit de capacitatea rezervorului, val perioadă trebuie să fie ajustate prin comutarea butonului. Valul este mai mare atunci când lungimea de undă rândul său, să fie aceeași ca și lungimea rezervorului; Crește lungimea de undă prin comutarea butonului în sensul acelor de ceasornic, și de a reduce în sens anti-orar.

Sfaturi: ar trebui să treceți butonul treptat și observați modelul de val într-o anumită perioadă de timp după fiecare ajustare.Apăsați "VITEZA/HRANA"pentru a regla debitul.

W2: Sinus Modul

Una sau mai multe, pompele pot funcționa în același timp, în acest mod. Puterea diverse între 30%-100% și regulamentul arată ca o curbă sinusoidală.

Altceva: Modul Aleator

Una sau mai multe, pompele pot funcționa în același timp. Este un mod aleatoriu ca puterea pompei se schimbă de la o întâmplare de date tot timpul, fără regulament.

H:Modul De Curgere

Una sau mai multe, pompele pot funcționa în același timp. În debit constant. Debitul poate fi reglat prin "VITEZA/HRANEI pentru animale"

C: Trecerea la modul de curgere

Două pompe sunt necesare a fi operate în același timp, atunci când au tura de val și a fluxului în cicluri. P1 munca, P2 oprire;P2 munca, P1 opri;P1 munca, P2 opri. și cicluri de genul asta. Perioada de ciclu (1s-1min) poate de ajustat prin comutarea butonului și se reglează debitul de activități prin apăsarea VITEZA/FEED

Model De Listă

Pachetul Include: (Nici pachetul de vânzare cu amănuntul, vor fi ambalate în condiții de siguranță în cutie)

1* RW-4 Jebao Val Face pompa 1* RW-4 controller

Vom accepta NUMAI alipay

Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW

Toate produsele sunt sigilate si testate înainte de expediere

Ordinele sunt, de obicei, expediate în termen de 2 zile lucrătoare prin China Post Airmail SAU Hong kong Airmail transport

China Post Airmail SAU Hong kong Airmail transport necesită o adresă poștală Și o adresă de Telefon Nr. nu PO Box adresa va fi expediat. Vă vom notifica atunci când sunt livrate prin e-mail la adresa dvs. de email înregistrată.

Se ia, de obicei, China Post Airmail SAU Hong kong Airmail transport( 20-30 zile lucrătoare), pentru a primi dvs. de transport după ce este livrat, Real timp de tranzit variaza, e-Mail timp de tranzit menționate mai sus este cel mai bun estimat, dar nu sunt garantate.

DHL, de obicei, durează 5-7 zile lucratoare, depinde de țară livra. Alte țări sau zone îndepărtate poate dura mai mult

Daca alegeti livrare prin Express ( DHL / UPS / EMS, etc.) În general, 5-8 zile lucratoare pentru Europa, SUA, AUSTRALIA, Japonia, Singapore,etc.

Datorită Statutului de Stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a livra elementul din primul nostru disponibile

Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

Nu suntem responsabili pentru obiectele pierdute sau deteriorate, transportul si Manipularea nu este negociabil

Vă rugăm să furnizați o completati adresa de livrare, inclusiv numele complet și o adresă de Telefon Nr. ,Noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată

Impozitul pe vânzări: Noi nu va fi responsabil pentru orice taxe sau orice aspecte suportate cu obiceiuri, cum ar fi de Import, Taxa pe Valoarea Adăugată, o Taxa de Cumpărare, Taxele de vămuire etc, Cumpărătorii nu se poate solicita anularea licitației sau cere o rambursare sau retrimite sub acestei situații

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Debitul De Apă 500-4000L/H reglabil
Structura Alte
putere Alte
Combustibil Alte
Tensiune 220V

Produse similare