12mm 20BUC AISI 304 G100 din Oțel Inoxidabil, Bile de Rulment

41.06lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


12mm 20BUC AISI 304 din Oțel Inoxidabil cu Bile

Starea De 100% De Brand Nou

În Stoc Da

Minge cu Diametrul de 12mm

Mingea Material AISI 304 din Oțel Inoxidabil

Cantitatea 20BUC

Tolerence +/-0.01 mm

Suprafața Rotundă și Înaltă Finisaj

Neîntărită austenitice G100 304 din oțel inoxidabil, bile, acestea afișa bune caracteristici mecanice, durabilitate și rezistență la coroziune. Ele sunt capabile să reziste la coroziune de astfel de agenți oxidanți soluții, cele mai multe produse chimice organice, produse alimentare si solutii de sterilizare. 304 arată o slabă atracție pentru magnetism și este nonmagnetic numai atunci când recoapte.

Aplicații includ, de obicei, rulmenti speciali și pompe, aerosoli pompe, parfum in miniatura, pompe, masina de lapte blendere, echipamente de prelucrare a alimentelor, de grădinărit și de uz casnic pulverizatoare, cusături, aplicații medicale supape, agricole rucsac pulverizatoare.

Bilele au trecut de Certificat de Calitate ISO9001 Sistem, SGS Raport în conformitate cu Standardul RoHS. Ele sunt ecologice, non-toxice. Vă rugăm să fiți siguri de a utiliza.

Transport la nivel mondial. Postul tau va fi livrat în termen de 24 de Ore de la plată primite. Elementele sunt livrate în mod normal în acea zi, dacă plata este primită până la 17:00 pm de luni până vineri. Plățile primite după ora 17:00 pm vineri vor fi livrate în următoarele luni. Noi navei elemente de zi cu zi pentru a asigura livrarea rapidă.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv înseamnă totul pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul și de 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să liber înainte de a părăsi feedback-ul. Vom face toate eforturile pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi o soluție minunată.

Comenzi mai mari, mai mult de 10.000 de PC-uri, sau ai nevoie de alte otel criterii, alte diametre ca variind de la 0,3 mm ~ 60mm, vă rugăm să faceți clic pe acum! Ne-ar plăcea să accepte toate solicitările și satisface toate cerințele clienților cu înaltă calitate, pret bun si livrare rapida!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 14cm x 9cm x 8cm (5.51in x 3.54in x 3.15in)
Tip De Unitate (20 piese/lot)
Greutate Pachet 0.178kg (0.39lb.)
Forma cu balonul rotund
Certificat ISO SGS, RoHs
Duritate HRC 18~26
Numărul De Model 12mm
Material din oțel inox aisi 304
Cerere Rulmenti speciali și pompe, masina de lapte blendere, pulverizatoare, supape

Produse similare