MEHOFOTO de Mana Vechi maestru de fotografie de Epocă fundal Pro Vopsit Muselină Moda Fundaluri pentru studio foto DM192

185.71lei

Adauga la lista dorintelor

Studio Foto

Descriere produs


Cald Sfat: atunci Când vă cumpărați acest produs,vă rugăm să lăsați-mi un mesaj si spune-ne care numărul pe care doriți să cumpere,Dacă nu lăsați un mesaj,te contactez, nu raspunde la mine,voi trimite default DM-192 cu prima imagine de culoare . Pentru că fiecare monitor de calculator de culoare condiție,este posibil să fi văzut culorile pot varia ușor de la real culoarea de fundal, vă rugăm să nu minte . Manual vopsit în culoare, poate diferite, cu poza, te Rog nu mai conteaza. De obicei culori mai inchise tind să se estompeze ușor.

Material: Vopsite.Muselină.Bumbac Dimensiune Pachet: 40cm x 35cm x 8 cm (15.75 x 13.78 în x 3.15 inch) Greutate Pachet:2,2 KG Tip:de Mână-pictat/Vopsit timp de Producție:

Handmade nevoie de aproximativ o săptămână.

Muselină fundal sunt realizate la comanda.Dacă etichetate în acțiuni la fondul ar trebui să fie vopsite pentru tine.Vă rugăm să consultați de producție ori de mai jos pentru cei fundal.Dacă fundalul este nevoie mai devreme de câteva săptămâni.Vă recomandăm serviciul clienți pentru o listă de valori alegeri cu adevărat pentru a navei. 5.Calibrarea monitorului și Produs de culoare precizie:

Avem culoare corectat imagini de produs pentru a le face cât mai exacte posibil pentru produsele true color.Cu toate acestea, toate monitoarele sunt calibrate diferit, astfel încât vă recomandăm referindu-se la noastre tipărite catalog pentru a vedea cele mai apropiate culori oferite.

Vă rugăm să rețineți că imaginile arată pe site-ul nostru prin intermediul reclamelor și în catalogul nostru sunt pur și simplu ghiduri pentru artiștii noștri să meargă de culori pot varia în funcție de artist variație.Nu garantăm culori reprezentate pentru a fi complet corecte atunci când pictura din cauza mai multor factori, cum ar fi interpretarea și artist variație.Vă recomandăm întotdeauna referindu-se la noastre tipărite catalog pentru a vedea cele mai apropiate culori oferite.Dacă anumite culori sunt necesare pentru un anumit context poate trimite o imagine la noi și să-l vopsea personalizate. Performanță: Noi folosim cea mai buna calitate de bumbac Poli muselină disponibile pentru noi.Musulmanilor poate fi ușor pliate și adus cu tine în diverse locații.Ei au pic de riduri in mod natural,orice proeminent ori linii sau riduri poate fi ușor aburit.Nu de fier dvs. de muselină de călcat,aceasta poate ruina dvs. de muselină și fier.Toate muselină au un 3"de buzunar cusute pe de o parte,acest lucru este prevăzut astfel încât să puteți închide cu ușurință fondul de hrănire transversală prin ea.Acesta poate fi mai ușor să-ți agăți de muselină, folosind scoici(Vândut separat). Toate musulmanilor sunt vopsite pentru a fi spânzurat la aproximativ 10'(3 metri).Majoritatea musulmanilor sunt spală în mașină, în apă rece, pe un ciclu delicat.Este mai ușor uneori, pur și simplu curățați muselină folosind o cârpă umedă.

În stoc element(în general, navele următoarea zi lucrătoare)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 35cm x 8cm (15.75in x 13.78in x 3.15in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
personalizate personalizate orice dimensiune si culoare
vopsit muselină fundal gros
Tip Pictate Manual
Pachet Da
aplica Fotografie de nunta,Fotografie sarcinii
Material Muselină
cuvinte cheie Fotografie fundal de fundal
Tema Mâna Vopsit medii
Numărul De Model DM-192
Dimensiune (mm) 2Mx3M, 3Mx3M, 3Mx6M, 10x12ft
Nume De Brand MEHOFOTO
utilizare pentru Studio Foto
Stil Copii Fotografie,Nunta decor
Manual material de bumbac

Produse similare