Testat! Pentru Asus ZenFone 3 Max ZC553KL Display LCD si Touch Screen Digitizer Înlocuirea Ansamblului Accesorii pentru telefon de 5.5"

121.08lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Testat! Pentru Asus ZenFone 3 Max ZC553KL Display LCD si Touch Screen Digitizer Înlocuirea Ansamblului Accesorii pentru telefon de 5.5"

100% Testate Înainte De Expediere!!!

Video de detectare a furniza GRATUIT REPARAT INSTRUMENTE TRIMITE CU NUMĂR de URMĂRIRE primul Test înainte de a instala , dacă vă deteriora , nici o restituire , fără garanție !!!

*Modele compatibile: Pentru Asus ZenFone 3 Max ZC553KL ,Nu sunt compatibile cu alte modele. *Unele opțiuni descriere: Add film de sticlă: sticlă călită film *Transport lista 1 * Display LCD + Touch Screen, Senzor de componente Integrate 1 * Setul de Unelte Fel de Cadouri Și de a achiziționa adăuga parte a produsului (1* sticlă securizată de film)

ZenFone Seria 3(lista de mai jos), ecranele lor sunt diferite. Atunci când comandați, vă rugăm să confirmați modelul de telefon și de a evita ordinea de eroare.

Atenționare Specială: 1. Odată Sosit, vă rugăm să VERIFICAȚI dacă produsele în stare BUNĂ, Apoi Deschideți-l.. 2. Toate Ecran LCD Testat de lucru înainte de a trimite, vă Rugăm să NU INSTALAȚI înainte de Testare. Vă rugăm să vă conectați ecranul cablului de conectare la placa de baza pentru testare, GARANTIE NULĂ dacă LCD deteriorat după Instalare . Pentru Non-Rambursabile! 3. DACĂ sunteți mulțumit cu produsele după testare. ATUNCI s-ar putea instala pe telefon. Dar NU ELIMINA NOASTRE AUTOCOLANT! (GARANȚIE NULĂ DACĂ ETICHETA ELIMINAT) 4. Dacă aveți orice întrebări sau nu mulțumit cu produsele noastre, Contactați-ne în termen de 3 zile după ce ați primit produsele,vă Rugăm să furnizați o imagine sau un videoclip de un produs problema,Sau ne va trata ca produsele primite în stare bună și funcționează bine așa cum este descris. 5. DACĂ LCD Deja Instalat și de a găsi unele problemă. Vă rugăm să ne trimiteți înapoi în termen de 3 zile. Tehnicianul nostru va testa pe deplin și să vă dea raport de calitate.

*Q:Despre rău punctul de pixeli:>>

*Q;Este detectarea de instrumente la fel ca rezultatul testului instalată pe telefonul mobil?>>

*Q:Despre "fără ramă" și "cu rama" diferența:>>

*Î:de Multe telefoane cu Sticlă Curbată 2.5 D,Va sticlă de film acoperire ecran complet? >>

*Q: Despre: de ce prețul produsului s-a schimbat, prețul de vânzare este mai mică astăzi >>

*Q:Despre Transport,pls verifica acest link.>>

*Q:Despre DHL de Livrare.>> D

*Q:ecranul numărul este în contradicție cu descrierea de pe site-ul web?>>

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 14cm x 6cm (7.87in x 5.51in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Ecran > 3"
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Rezoluție De Afișare 1920x1080
culoare negru, negru adăuga film de sticlă, alb, alb adăuga film de sticlă
Nume De Brand joliwow
Numărul De Model pentru Asus ZenFone 3 Max ZC553KL
Compatibil Marca ASUS
LCD Kit Da

Produse similare