Niuniu Tati 80cm la 200cm Ursuleț de plus Gigant Piele Ustuffed American Urs Semi-finite, statele UNITE ale americii piele de Urs Transport Gratuit

57.09lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Niuniu Tati 80cm la 200cm Ursuleț de plus Gigant Piele Ustuffed American Urs Semi-finite, statele UNITE ale americii piele de Urs Transport Gratuit

Pentru a mari vă rugăm să ne contactați, ne-am preferențial de poliție pentru clienții angro.

1: Acesta este un semi-finite produse,este neterminat, este pielea nu umplute . și acest tip are un fermoar.

2: Shell dimensiune 80 la 260cm;

3: Dimensiune 80cm 0.25 kg:100cm 0.35 kg:120cm 0.65 kg; 160cm 1.1 kg ; 200cm 1.4 kg; 260cm; 1.9 kg (eroare de măsurare de aproximativ ±50g)

4: mai mult pentru tine, cu atât mai mare cu discount.

5: are un fermoar pe spate, puteți să-l deschide și a pus pp bumbac în interior, mai Jos pozele, nu este produsul nostru finit pentru a arăta, doar pentru referință.

6: vă promit că acest lucru este cel mai mic pret de pe Vilatudor.ro !

Dacă doriți en-gros ,vă rugăm să ne contactați !taxe locale și taxe de import pot fi suportate în unele țări și acest preț nu este inclus atât

Vă rugăm să rețineți sale numai piele de urs , ai nevoie de a umple bumbac tine

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI NOTA ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.

Livrare Și Plată:

1. Toate elementele vor fi livrate în întreaga lume după ce a primit plata.

2. Noi oferim China Post Air Mail pentru metoda de livrare, timpul de livrare depinde de destinație. În rare cazuri, strict personalizat va face timpul de livrare, un pic mai mult. Vă rugăm să fie pacient. Vă rugăm să nu deschideți un litigiu.

3. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

4. Noi nu suntem responsabili pentru orice TAXE LOCALE SAU FISCALE . 5. Articolele vor fi trimise în termen de 8 zile de la primirea confirmat plata

6. Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii.

7. China Post Air mail este gratuit, Dar timpul de Tranzit instabil.

8. Simțiți-vă liber să ne contactați cu orice întrebare, vă vom oferi răspuns satisfăcător.

9. Datorită transport întârzieri, putem prelungi timpul de tranzit. Deci, vă Rog, nu deschide un litigiu.Politica de retur:Dacă nu sunteți mulțumit cu noastre de calitate,Pls a trimite înapoi la noi,va vom returna banii cu excepția costul de transport maritim. Dar nu vom accepta returnarea de culoare diferite. Deoarece diferite monitorul de afișare diferite.Și de fiecare dată,poate de aceeași culoare Nr. va avea un pic de culoare differentia.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara

Feedback-ul:

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!!

2.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

Cumpărător Rus Să Acorde O Atenție:

1. Timpul de livrare este de 25-45 de zile, datorită munca grea de Rusia Post , dacă nu obține mărfurile în 40 de zile ,pls contact cu mine ,pls nu face litigiu mai mult de 90 de zile.

2. Cumpărătorul trebuie să furnizeze numele complet .În Rusia a existat o lege nouă, toate parcelele trebuie cumpărătorilor denumirea completă (numele de familie, numele și prenumele), în caz contrar coletul va fi trimis înapoi.

Rapid de transport maritim este de EMS,DHL,UPS, etc,va dura 5-10 zile la tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Material De pluș
Gen Unisex
Tip De Element Animale
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Tema jucărie de pluș
Caracteristici Umplute & Pluș,Moale
Tip De Pluș/Nano Papusa
Avertizare -
Animale Urs
Nume De Brand Niuniu Tati
Forma jucărie de pluș
Umplere PP Bumbac

Produse similare