5M 5050 60led/M RGBW RGBWW RGB+Alb Cald Sau Alb Rece LED Strip Lumina DC12V Non-rezistent la apa Transport Gratuit

23.78lei

Adauga la lista dorintelor

LED-uri de Iluminat

Descriere produs


5M DC12V 60led/M 5050 RGBW RGBWW RGB+Alb Cald Sau Alb Rece LED Strip Lumină Non-rezistent la apa Transport Gratuit

Benzi cu LED-uri 5050 RGBW 12V flexibil lumina Notă: RGBW= RGB+Alb culoare RGBWW= RGB+Alb Cald culoare Descriere Produs: 1 Acest sistem este un de înaltă performanță RGBW LED full touch controler de la distanță, folosind cele mai avansate PWM (Pulse Width Modulation) tehnologia de control, puteți controla toate cele patru linii și patru bucle de produse de iluminat, cu 64 milioane de culori și 12 tipuri de prezentări modul de selecție, și are o funcție de memorie. (Ie de oprire sau repornire după căderi de tensiune, lumina va păstra în mod automat luminile înainte de a se opri de stat) este utilizat pe scară largă în RGBW LED light bar, iluminat cu LED module de comandă și alte produse (2), folosind 2.4 G înaltă frecvență fără fir control de la distanță, cu consum redus de energie, distanta de transmisie, capacitatea de anti-interferențe și de aer de mare viteza de transmisie, control de la distanță aspect elegant, functional si practic, simplitatea. Folosind tactil capacitiv de design, cu o avere de reglare a intensității luminoase, de culoare capacități, operatorul folosește un design modular, lift blocul de conexiuni de cabluri pentru a facilita potrivirea compatibil cu diverse tipuri de lampa Caietul de sarcini: Culoare: RGBW Amestecat unghi de Vizualizare:120° Tensiune de Lucru: 12VDC LED Cantitate: 300 led-uri/5 M(150pcs LED-uri RGB și 150pcs Rece/Cald Alb LED) Curent de Lucru/Metru: 5A putere: 60W /5 Metri Temperatura de Lucru:-20 la 50° Rata de Protectie IP20 N0n-rezistent la apa Dimensiuni: L500cm (5M) x W1.0cm x T0.20cm Caracteristică: 1.Consum redus de energie,Super-luminos, dar de funcționare cu temperatură scăzută 2. Toate răspândirea luminii și complet neted,luminos, foarte chiar 3. Tip LED: High Calitate 5050 SMD LED, LED de mare intensitate și de fiabilitate, durata Lunga de viata >50.000 ore Aplicații: 1. lumina colorat viața de acasă ,DIY lumini de uz casnic pentru holuri, scari, trasee ,ferestre, 2. Lumina viata plina de culoare hoteluri de utilizare decor,Teatre, cluburi, mall-uri, festivaluri și spectacole 3. Arhitecturale decorative de iluminat,Arcadă, boltă și de marginea podului de iluminat, iluminat de Securitate și de Urgență, 4. Aplicate pe scară largă în Retroiluminarea pentru scrisori de semnalizare, iluminat ascuns și publicitate semn de iluminat 5. Aplicabile pentru automobile & Avion model de decor, iluminat de contur sau de frontieră. Pachetul Inclus: 5M RGB+ Alb Rece/Cald lumina Benzi a CONDUS Non-rezistent la apa

Q: Cum pot obține o reducere? O: prețurile au arătat în magazinul nostru sunt la cel mai bun preț ne-ar putea oferi. E cel mai ieftin preț puteți obține. Cu toate acestea, în cazul în care comanda cantitatea este mai mare de 10 buc(cantitate totală pentru o comanda), puteti sa ne contactati inainte de plata, ne poate salva, probabil, unele costul de transport maritim pentru tine. Pentru comenzi mari, desigur, vom oferi un discount. Vă rugăm să urmați de mai jos procesul de a obține discount. 1. Face o comandă în primul rând, nu plătesc imediat. 2. Lasa-ne un mesaj pentru a ne spune cantitatea și metoda de transport maritim vrei. 3. Vom modifica cantitatea pentru tine cât mai curând posibil. 4. Trimite plata. Q: Ce pot să fac dacă nu am primit coletul pentru o lungă perioadă de timp? O: Dacă informațiile de urmărire arată părăsit China continentală sau Hong Kong, dar nici o informație cu privire local post office-ul, parcela acum este în drum spre țara ta, sau a sosit în țara dumneavoastră, dar nu există informații actualizate primite de la oficiul poștal local încă, vă rugăm să fie pacient să aștepte. Dacă protecția în timp este mai mică de 10 zile, dar încă nu ai primit coletul, vă rugăm să ne contactați, vom extinde protecția de timp pentru tine și să încerce să găsească un motiv pentru întârziere și să încerce să rezolve și să vă spun cele mai recente informații avem.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 15 zile de la comanda. 3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 15 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (de 5 Metri/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 6cm (7.87in x 7.87in x 2.36in)
Tip bandă SMD
Numărul De Model RGBW-IP20
Tip De Element Benzi
certificare CCC,RoHS,CE
Consumul de putere (W/m) 8.64 W/m
Medie de Viață (ore) 50000
Ocazie Pătrat
Chip de LED-uri de Brand Epistar
Nume De Brand teopek
Tensiune 12V
Sursa De Alimentare DC
Caietul de sarcini (lumina margele / m) 30
Chip de LED-uri Model SMD5050
Led-Uri Numărul/M 60 buc/m
culoare RGBW, RGBWW
Rezistent la apa Da

Produse similare