CRP850 common rail diesel pompa tester pentru pompa diesel HP0 pompa de testare

1 162.71lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


CRP850 common rail diesel pompa tester pentru pompa diesel HP0 pompa de testare

1. Suport pentru CP1, CP2, CP3, HP3, HP4, JI-ER,pentru DEL-PHI, HP0 și alte common rail, pompa; 2.poate măsura și control de presiune common rail. CRP850 common rail de înaltă presiune a pompei de tester funcție este utilizată pentru a conduce common rail, pompa, oferind în același timp și alte common rail, pompa de semnal de control pentru a conduce common rail de înaltă presiune a pompei de la locul de muncă, conduce semnal parametri pot fi efectuate de către utilizator în funcție de situația lor reală, și pot fi salvate grupate pentru ușor de personalul de întreținere a common rail de înaltă presiune a injectorului în stare de funcționare a judeca diferite condiții și de întreținere.

În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard,Western Union, Qiwi și transfer bancar. Dacă aveți nevoie pentru a plăti prin PayPal,va rugam sa ne contactati.

1. Noi nu sunt livrate la P. O. Box, pls nu ne lăsați valid, adresa și codul poștal. De telefon Valid, Nr. este, de asemenea, a solicitat și important pentru transportul maritim. 2.Transport gratuit nu include taxa și de la distanță, taxă. Vă rugăm să verificați cu dvs. Vamale primele 3.Toate pachetele pentru livrare în Rusia nevoie de numele complet 1.Vă rugăm să ne dea 5 stele feedback-ul atunci când primiți pachetul. 2.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, vom răspunde la prima dată. Te rog nu deschide disputa.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 6.0kg (13.23lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 38cm x 18cm (15.75in x 14.96in x 7.09in)
Tip De Material Materiale plastice și fier
Electronice No
Numele Modelului CRP850
Versiune Hardware v2.3
Extern De Certificare De Testare CCC
Caracteristici Speciale common rail diesel pompa tester
Element De Lungime 30cm
Versiune Software V1.5
Lățime Produs 20cm
Înălțime Element 10cm
Funcția common rail de injecție și pompa de testare
Articol Greutate 5kg
putere 50W
Nume De Brand Alex
Tensiune 100-240V
Tip De Element Mecanice Testeri

Produse similare