Latină Concurs de Dans Fusta Pentru Femei de Înaltă Calitate Doamnă Elegant Violet Strălucitor Sumba Rumba Chacha latino Rochie Dans

387.53lei

Adauga la lista dorintelor

Etapa & Dance Purta

Descriere produs


Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în acest articol, aceasta este un brand nou de calitate și preț mai bun. Stare: 100% Brand Nou De Înaltă Calitate! Marime: S, M, L, XL, 2XL,3XL Pentru aceasta rochie,oferim gratuit personalizat dimensiunea,Dacă trebuie făcut la comandă,vă rugăm să furnizați greutate, inaltime,bust,talie,sold la noi, Ne va ajuta să se ocupe. Timpul nostru de producție este de 3-7 zile,te Rog spune-mi folosesc timpul,putem în funcție de timp pentru a face o prioritate pentru tine. Sfaturi:1 cm= 0.393 inch puteți alege dimensiunea sau personalizate !

Vă reamintim că, din cauza efecte de lumina, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea fi ușor diferențele în tonul de culoare a site-ului fotografie și real articolul 1. Cele mai multe articole vor fi expediate în termen de 72 de ore după plata integrală eliminate. De vânzare la cald element poate temporar din stoc, dar ne va livra în termen de 5 zile. 2. Articole pot fi transportate prin China Post, Singapore Post, EMS, DHL, UPS si FedEx. Toate vin cu numărul de urmărire. 3. Acesta costa aproximativ 20-35 de zile pentru a obține elementul prin China Post. Articole expediate prin HK Post și Singapore Post, ajunge la cele mai multe țări în cadrul 15-25 de zile. Dar pentru Rusia și Brazilia va ia peste 30 de zile, ca pentru obiceiurile locale verificarea întârziere. 4. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 30cm x 20cm (7.87in x 11.81in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate bucata
Gen Femei
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL
Varsta Potrivita 18-40 de ani pentru adulți
Dans De Tip Latină
Gen femeile adulte
Potrivit Înălțime 150 CM,160 CM,170 CM,180 CM
Personalizate Da
Tip De Produs rochie de dans
Material Lycra,Poliester
Transport Transport gratuit
Culoare Culoare imagine sau gratuit personalizat
Dimensiune S,M,L,XL,XXL

Produse similare