Se potrivesc mucegai de injectare carenajele Pentru Yamaha YZF R6 07 08 albastru negru motocicleta carenaj kit YZF 2006 2007 YT27

1 355.69lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Bine ați venit la nostru Vilatudor.ro magazin!

Descriere produs potrivit pentru: Pentru YAMAHA YZF R6 2006 2007 An modelul de Culoare: Aftermarket personalizat pictat, default aceeași ca în poză. Stare: nou aftermarket non-piese OEM și găuri pre-foraj Material: turnare prin Injecție ,plastic ABS

Imagini De Produs

Procesul de fabricație pentru producerea de

Transport

1)Societățile De Transport Maritim:

Ne-suport transport prin"EMS" Sau "e-EMS",vă rugăm să vă lăsați codul poștal și numărul de telefon la comanda. pentru transport în condiții de siguranță.

Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.

2)timp de transport maritim:

De obicei, elementul va fi expediat după 7 zile lucrătoare de plată compensate data.

Deci total nevoie de 21 de zile ( trei săptămâni de la locul de comandă a sosit ușa ta) .

Cumpărătorii Internaționale - Vă Rugăm Să Rețineți:

1). Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.(Aceste țări nu au nevoie să plătească orice taxe: statele UNITE ale americii,Canada,Australia,Noua Zeelandă ,Rusia, Ukrian, Belarus...

2). Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

3). Vă rugăm să rețineți dvs. de Telefon atunci când plata.Telefon pentru expres internațional de transport maritim.

4). Cumpărătorilor Informații:

Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile,la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Abou element

Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră.

Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, respectuos solicit ajutorul dvs. în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de BINE revizuirea element descriere și fotografii, și de a pune toate întrebările ÎNAINTE DE LICITARE.

Client Satisfăcătoare

1. Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

2. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

3. Eu sunt aici și gata pentru a ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le-ar putea avea înainte sau după cumpărare.

4. Scopul meu este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5 stele .

Dacă aveți de gând să ne dea un neutru/negativ feedback-ul, vă rugăm să mesaj de la noi imediat , astfel încât să putem face tot posibilul pentru a rezolva problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 9.0kg (19.84lb.)
Dimensiunea Pachetului 90cm x 55cm x 50cm (35.43in x 21.65in x 19.69in)
Tip De Unitate Set
Lățime Produs 22inch
Articol Greutate 8.4kg
Înălțime Element 20inch
Nume De Brand MidDale
Element De Lungime 26inch
Numele Modelului YZF R6 06 07 YT27
Motobike Face Yamaha
Tip De Material Plastic ABS
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale

Produse similare