De înaltă definiție HDMI Cabluri cabluri video placat cu aur de 19 PINI de sex Masculin la sex Masculin splitter-ul hdmi 1.4 1080P 3D Cablu pentru media player HMDI

28.22lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


informații despre produs

Caracteristici Produs:

Utilizarea de înaltă calitate materii prime importate polioxietilenă (PVC) rezistent la uzura mantalei exterioare.

Top polietilenă (PE) izolatori și utilizarea de înaltă calitate, puritate de cupru fără oxigen 99.99% (OFC) de conductor.

Dedicat importurile de 24K cupru pur conectori, de înaltă fidelitate, design, capacitatea de anti-interferențe deosebit de puternic, stabil semnalul de transmisie.

Produsele de folosință îndelungată. 5-20 ani calitatea rămâne aceeași.

Lungime:1.8 metri , 3 metri, 5 metri, 10 metri

Conector: placat cu aur conector hdmi la hdmi Audio-video Cabluri Jack linie

Fir: utilizarea de oxigen liber conductor de cupru, material PVC, materialul este bun, nu este ușor să oxidare

Diametru:8mm Cablu HDMI de Mare Viteză PVC Negru

Avantaje: placat cu aur articulațiilor (rezistenta la uzura), protecția mediului strat exterior din PVC, material bun, nu este ușor să oxidare

Convenabil: Transmisie fara pierderi de semnal, plug and play

Ambalare: culoare la modă de imprimare de ambalare

Acest produs frecvent utilizate : HDMI HDMI tată-tată cablu Audio de linie, hdmi, Audio, video, televiziune prin cablu

Utilizare: se Introduce un dop într-HDMI soclu de DVD, PC, TV, și de a introduce o altă mufă în mufa HDMI soclu de port HDMI .

1 * 1 x HDMI V1.4 Cablu

Contactați-ne:

* Dacă aveți orice cerere, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul moment,ne va ajuta și pentru a rezolva problema în termen de 24 de ore.

* Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

* Servicii de garanție sunt pentru înlocuiri numai,orice problemă, vă rugăm să ne e-mail frist,vom accepta sfătui & cerere.

Plata:

1. Putem accepta T/T ,Escrow și Western Union și Money Order,cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne știe înainte, atunci când comanda.

Dacă ați cumpărat mai multe obiecte de la mine, puteți să-mi trimiteți o plată pentru toate elementele în loc de a plăti pentru ele în mod individual. Atunci când faceți clic pe butonul Plăti Acum, sistemul va determina în mod automat dacă există și alte elemente pe care ați cumpărat de la noi și vor să le combine pentru comentariul tau.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător.

Transport:

1. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2. Vânzătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. Pe langa cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

Dacă refuză să plătească tariful este egal cu aruncați scopul de bunuri. Rezultate disputa fonduri nerambursabile

Rambursare:

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere. deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiu, se poate returna.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. 3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. cauza defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe ( Fără rambursare ) 4. Pentru orice produs,vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi. Feadback: 1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi. 3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 15cm x 5cm (4.72in x 5.91in x 1.97in)
Conector B HDMI
Nume De Brand YJHiFi
protectie Folie
Gen De Sex Masculin-Masculin
Tip Cabluri HDMI
Ambalare Polybag
Cerere Proiector,DVD Player,Multimedia,Televizor,CUTIE de TELEVIZOR,Monitor,Calculator
Pachet Pachet 1
Lungime 1.5m, 3m, 5m, 10m
Numărul De Model HD-GQ01
Un Conector HDMI
Caracteristică HDMI2.0
Diametru Exterior 8MM

Produse similare