Unic Negru Rochii de Bal Scurte Erosebridal 2017 Halter Vestido De Festa Fermoar Spate Formale Rochii Femei Purta ZCP--65T

312.28lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Unic Negru Rochii de Bal Scurte Erosebridal 2017 Halter Vestido De Festa Fermoar Spate Formale Rochii Femei Purta ZCP--65T

Dimensiunile noastre standard, NE dimensiune, vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă cu atenție înainte de a comanda. Multumesc.

Dacă doriți să comandați o personalizate dimensiune, pls contactati-ne pentru detalii cost suplimentar înainte de a face comanda, si pls recomanda mai jos măsurători

Full Bust______ inch sau cm

Plin de Talie______ inch sau cm

Solduri complete _______ inch sau cm

Talie la tiv ______inch sau cm cu pantofi

Talie la tiv ______inch sau cm restricționare pantofi

Copia formularul de mai sus pentru a scrie dimensiunea este mai mult confort pentru tine

În ceea ce privește culoarea, vom face doar culorile care sunt la fel ca fotografiile, dacă aveți nevoie de alte culori, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vanzari pentru a confirma culoare. Alături, pentru a alege alte culori trebuie să se extindă la 20 la 30 zile de timp de producție.

De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

În cele mai multe timp, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice vamale. Noi va declara ca o probă și o valoare scăzută pentru a evita taxa. Dar, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă. noi nu răspunzători de orice taxe vamale, vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație.

Pentru Anulări

Am înțeles că a comanda o rochie pentru ocazie dvs. speciale este o importantă întreprindere, și politica de anulare a fost creat cu acest lucru în minte. Cu toate acestea, este important să rețineți că rochiile noastre sunt făcute la comandă, și odată ce procesul de creare a început materialele nu pot fi reutilizate. Vestea bună este că, după plasarea comenzii, nu există încă timp pentru a face până mintea ta. Vă rugăm să consultați politica de anulare de mai jos pentru detalii.

Nostru Anulări Politica

1.Comenzile anulate în termen de 24 de ore de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare completă.

2.Comenzile anulate dupa 1-3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului și 50% din prețul produsului achiziționat.

3.Comenzile anulate după 3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului.

4.Odata ce comanda dvs. a fost livrat, acesta nu mai poate fi anulat.

Revenind Pentru Înlocuire sau de Restituire

1.Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi. La sosirea pachetului, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că rochia a fost facuta la comanda dumneavoastră caietul de sarcini. Încercați pe rochia ta cât mai curând posibil, fără a scoate tag-uri, modificarea, sau masina de spalat rochia.

2.Dacă sunteți returnarea sau schimbul de rochii sau accesorii, vă rugăm să asigurați-vă că acestea sunt în starea lor originală - nepurtate, nespălate, nealterată, nevătămată, curată, fără scame și păr și, cu etichetele intacte și atașat.

3.personalizat croitor nu poate accepta nici un motiv pentru a anula și retreun.

Defecte, Deteriorate sau Misshipped Elemente

Sunteți eligibil pentru o rambursare completă prețul de cumpărare plus cheltuielile de transport pentru defecte, deteriorate sau mis-a trimis materiale. Dacă credeți că elementele au fost deteriorate în timpul de livrare, trebuie să obțină mai întâi o "Dovadă de Daune" documentația de la curier.

Dimensionarea sau Montarea Probleme

Ca toate rochiile noastre sunt cusute manual și personalizate, finit rochie poate varia cu aproximativ o (1) cm în orice direcție a specificat măsurători.

Rochia nu este dimensiunea care ai comandat

Ar trebui să-ți rochia de mărime diferă de specificațiile de comanda de mai mult de un centimetru, vă încurajăm să găsești un croitor local pentru a face ajustări, și noi vă vom rambursa 100% din prețul produsului în croitorie costurile. Dacă alegeți această opțiune, vă rugăm amintiți-vă pentru a solicita o confirmare de primire de la croitor, ca o copie a acesteia trebuie să fie furnizată atunci când solicită rambursarea.

Rochia este marime ai comandat dar nu se potrivesc

Rochii care nu se potrivesc în mod corespunzător, dar se potrivesc caietul de sarcini-ai comandat, nu pot fi returnate sau schimbate.

Vă rugăm să rețineți: dacă specificațiile dumneavoastră diferă prea mult de la final de dimensionare cerere, redimensionarea, nu poate fi posibil

Procesul De Returnare

1.Depune o cerere de revenire la vânzător în termen de 15 zile de la comanda dvs.?s livrare*. Include o descriere și fotografii documentare motivul pentru retur. Se întoarce nu vor fi acceptate fără o aprobare prealabilă de la magazinul meu.

2. După ce vânzătorii noastre a aprobat cererea dvs., vă rugăm să trimiteți elementul și completat Formularul de Returnare a Produsului înapoi la noi cât mai curând posibil.

3. După ce a primit de la instituția noastră, întoarcerea ta va fi procesată în 3 până la 5 zile lucrătoare. O dată cu întoarcerea ta este confirmat și inspectate, vă rugăm să permită până la două cicluri de facturare pentru a fi creditate în contul dumneavoastră. Produsele returnate în inacceptabil condiție nu vor fi procesate ca restituirile și va fi trimis înapoi la tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 20cm x 15cm (3.94in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Material Spandex
Sezon primavara,vara,toamna,iarna
Maneca Stil De pe Umăr
Decolteu Halter
Locul de Origine Jiangsu, China (Continentală)
Tip De Element Rochii De Bal
Stil Elegant, Formal
culoare Culoare Imagine, Personaliza Culoarea
Rochii De Lungime Genunchi-Lungime
Element De Moda simplu
Tipul De Imagine Imagini Reale
Tesatura Tip tricotat
Decor Ștrasuri Din Mărgele,Aplici
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Built-in Sutien Da
Numărul De Model ZCP--65T
Imagini Reale Da
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16
Nume De Brand erosebridal
Ocazie Petrecere Bal,Seara Formale,Localizare Vin
Tren Nici unul
Silueta Trompetă / Sirenă
Talia Naturale

Produse similare