Dimon cantitate mare baldachin de sticlă SS 304/ ușă copertina suport SS304 suport ușa copertina suport baldachin de sticlă accesorii DM-YP 002-3

293.38lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Sincer bun venit distribuitori de a negocia și de cooperare!

Ningbo Dimon Metal Produse Co., Ltd. Este o intreprindere celebru. Înființată în 2007. Noi specializata in productia de alunecare ușă de hambar hardware, usa batanta hardware, duș hardware, baldachin hardware, PVC pentru uși și ferestre hardware, Aluminiu pentru uși și ferestre hardware, încălzire sârmă și cablu de încălzire etc. Oferim, de asemenea, profesional de prelucrare de precizie servicii, cu materiale variind de la oțel inoxidabil, oțel carbon, Aluminiu, zinc, alama etc.

Cu spiritul de "Calitate este viața corporatistă", am trecut de calitate sistem de verificare a ISO9001: 2008. Între timp vom detine un mare calibru tehnicieni și manageri, și întotdeauna se aplică pentru întregul set de servicii, cum ar fi dezvoltarea și design, face mucegai, mor-turnare, prelucrări mecanice, lustruire, static spray-plastic, placare etc.

Am câștigat Încrederea clienților și au o bună reputație de la bord și interne. Suntem siguri de a fi partenerul cel mai potrivit în China și nici de monede plătiți ne va merita cele mai bune sale în cooperarea noastră viitoare. Avem încredere deplină---Mâine va fi mult mai bine.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați cu orice întrebări, vă mulțumesc!

1. Livrare:

Transport gratuit doar pentru unele țări în acest moment. Pachetul va fi trimis în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. a finalizat.

Vă rugăm să rețineți că vom umple valoarea reală de elemente pe care le comanda de la magazinul nostru din factură, nu includ costurile de transport și alte taxe.

Nu putem garanta timpul de livrare pe tot transportul internațional datorită diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.

Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Dacă express pe care o alegeți este FedEx IE, TNT, UPS sau DHL. Avem opțiunea de a trimite pachetul către oricare dintre ele. Costul de transport nu includ taxele de import sau alte taxe.

2. Se întoarce:

Toate bunurile vor fi inspectate și vom încerca noastre cele mai bune pentru ambalare înainte de expediere. Dar atunci când a primit bunuri și de a găsi ambalaj deteriorat sau dor de elemente, vă rugăm să nu semneze pachet și să încerce să depună o cerere cu compania expres pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Dacă aceasta este responsabilitatea noastră, vă rugăm să ne trimiteți fotografii relevante, vom găsi o soluție bună pentru tine.

Cumpărătorii sunt responsabile pentru costul de transport maritim dacă returnare a bunurilor.

3. Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, sau service, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 120cm x 20cm x 20cm (47.24in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 12.0kg (26.46lb.)
Material Din Oțel Inoxidabil
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Lungime Tija 750mm, 1000mm, 1200mm
Pachet Standard cutie de carton de export
Prime materail Din oțel inoxidabil 304
Structura Single-Suport lateral
tija Solid
Utilizare Suport De Perete
Tija de cantitate 3 buc
suportul de bază oval
timpul de livrare în funcție de cantitatea comenzii
Numărul De Model DM-YP 002-3
Standard sau Non-standard Standard
Finisaj De Suprafață Satin, lucios
culoare Metal
OEM / ODM disponibil

Produse similare