8x6x2.2 cm 30 buc/lot de Retail Black Pachet Cadou Cutii de Artizanat Cadouri Săpun Manual de Ambalare Hârtie Kraft Cutii H0105

60.15lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


bine ati venit la magazinul meu

Dragă prietene,dacă doriți să cumpere genți cu logo-uri, vă rugăm să nu uitați să ne contactați înainte de a plasa o comanda. Ceva ce trebuie să știți înainte de a comanda de imprimare : 1. În general vorbind, ne min-cantitatea de comandă este 500pcs . 2. Logo-ul printind va costa bani în plus , vă rugăm să nu plasați un ordin direct. 3. Logo-ul imprimat pungi personalizare produse, timpul de livrare este mai lung decât pungi simple. 4. Logo-ul de fișiere pot fi PDF, AI si format JPG. place poza asta de logo-ul imprimat:

Pentru limba rusă client , ar trebui să ne dea NUMELE COMPLET și ADRESA DETALIATĂ , dacă nu ,coletul va fi trimis înapoi .

Cantitate Articol

30PCS/LOT

Articol Nr.

H0105

Element De Materiale

Hârtie

Element Dimensiune Aprox

8x6x2.2cm / 3.14x2.36 x 0.86 "

Culoare

Negru

Element Useage

Se potrivesc Cutii pentru Bijuterii, Inel cutii,cercel cutii.Ambalare

cutii,cutii de Cadouri. Note: vă rugăm să verificați dimensiunea înainte de a cumpăra , vă rugăm să nu imaginea de unul singur și a vedea în mod clar în descriere,se poate evita problemele . nu vreau să văd feedback-ul rău (despre dimensiunea)etc. dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să contactați cu noi ,multumesc!

8x6x2.2 cm 30 buc/lot de Retail Black Pachet Cadou Cutii de Artizanat Cadouri Săpun Manual de Ambalare Hârtie Kraft Cutii H0105 Notă: 1.Plecăm cutii de plat, aveți nevoie pentru a le ori de tine. 2. pretul este doar pentru cutie , nu inclusiv orice acceessories .multumesc Colocare produs: Autocolant Etichete Ambalaje Carduri Frânghie de Cânepă Au, de Asemenea, Hârtie Kraft Cutii:

Notă: din Cauza diferenței între monitoare diferite, poate imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc! Colier Carduri Colier Carduri Cercel carduri eticheta carduri Eticheta de Pret Pret Lable Cutii de Hârtie Cutii de Hârtie Autocolante Etichete Cercel Cutii Bratara Cutii Catifea Cutii genti genti pungi de plastic

1. Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară. 2. Dacă doriți să utilizați o altă adresă de livrare, vă rugăm să ne contactați. 3. Uneori vom trimite produsele prin DHL SAU FEDEX gratuit pentru unele țări în cazul în care scopul este de peste 100usd.(În cazul în care parcela este de mare volum ,nu putem face ) 4. NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare! Toate produsele trebuie să fie expediate la Vilatudor.ro verificat adresa, vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a plasa comanda ,vă mulțumesc !

1. Cele mai multe dintre pachetele noastre sunt trimise prin POST AIR MAIL în termen de 3 zile de lucru după ce vom primi plata. 2. În mod normal, va vom trimite coletul prin E-pachete pentru statele UNITE ale americii,va dura aproximativ 7-20 zile pentru a ajunge. 3. China Post Airmail Transport durează în mod normal în termen de 15-90 zile lucrătoare pentru a ajunge. Exact de zile de livrare variază în funcție de diferite țări. Uneori dura un pic mai mult , din Cauza expediere Locale sau din alte motive.S-ar putea merge mai mult de 20 de zile ,vă mulțumesc pentru înțelegere. 8x6x2.2 cm 30 buc/lot de Retail Black Pachet Cadou Cutii de Artizanat Cadouri Săpun Manual de Ambalare Hârtie Kraft Cutii H0105

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate mulțime (30 piese/lot)
utilizare pentru Bijuterii Cutie De Ambalaj Set , Negru Cutie De Bijuterii
Caracteristicile Produsului Bomboane De Nunta /Bijuterii Cutii Și Ambalaje
Moda Bijuterii Cutii Și Ambalaje De Hârtie , Hârtie, Cutii De Bijuterii En-Gros
Articol Diametru 0inch
Personalizate Cutii De Hârtie Pentru Ambalaje Torturi , Cutii De Hârtie De Cadou Pentru Bijuterii
Articol Greutate 300g
Tip De Element Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Element De Lungime 8cm
Înălțime Element 2.2cm
Ocazie Manual de Hârtie, Cutii de bijuterii , Negru Cutie de Hârtie Cutii de Ambalaj
culoare Negru
Stil Cutie De Hârtie Cutie Cadou Cutie De Ambalaj , Cutii De Bijuterii Și De Ambalare
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip Cutii De Cadouri
Lățime Produs 6cm
Numărul De Model H0105
Tip Bijuterii Cutii Și Ambalaje Pentru Coliere Mult
Utilizare Pachet Cutie De Hârtie Kraft , Hârtie De Ambalaj Cutii
Dimensiune 8x6x2.2cm / 3.14x2.36x0.86''
Material Hârtie

Produse similare