DIY 5D Drăguț Bufnita Diamant Pictura Mozaic Manual Ambarcațiuni Cadou Plin Pătrat Cristal de Diamant Broderie Cusatura Cruce Decor de Perete

21.32lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Dragi entuziaști DIY!: De fiecare dată când alegeți EverShine este de încredere și nu uita de entuziasm și responsabilitate. puteți DIY propria fotografie cu familia ta, și în cele din urmă se pune într-un cadru pe perete din casa ta sau da-l la alții ca pe un cadou unic și de neuitat! Doar loc comanda și trimite fotografia ta pentru noi, si va vom oferi un diamant perfect broderie de orice fotografie pe care doriți! Ai nevoie să știi diamant picturi comercializam este de buna calitate, intenția noastră este de a permite consumatorilor pentru a obține cel mai rafinat diamant pictura. Deci, vă rog, nu urmăresc orbește ieftine. Acum logistic internațional este foarte scump asa ca produsele de slabă calitate va fi mai mic preț.Pentru că suntem fabrica de vânzări directe,cel mai mic pret,Cea mai buna calitate. Bucurați-vă de cumpărături!

Nume de Brand: EverShine Tip: Drăguț Bufnita Diamant Pictura Mozaic de Foraj Suprafata: 100% completă piața diamant broderie Despre diamond cantitate: mai mult de 30% extra rășină diamant diametrul de diamant: 2.5 mm secțiunea Despre diamond: secțiunea 9 și secțiunea 13 dimensiune imagine: 20x30cm 30x40cm 40x50cm 45x60cm 50x70cm Atenție: de Obicei, complex colorat jpanese cu detalii delicate nevoie de dimensiune mai mare pentru a exprima detalii. efectul de dimensiuni mici nu este minunat, este doar pentru divertisment de copii și practica de începători. Clienții care doresc în special un efect minunat vă rugăm să alegeți dimensiunea mare

1.Simbol corespunzător masă ,Găsi diamante doriți să inserați. 2.Umple stiloul cu lipici,Pune diamante în farfurie. 3.Folosiți capătul rotund pentru a lipi un diamant și apăsați ușor în jos. 4.Sfâșie parțială filmand stick diamant pe pânză în funcție de numărul corespunzător. 5. Pensetă ar putea cu ușurință clip de trei diamante , rămânem atât de repede. 6.După ce ați terminat, apăsați ușor în jos diamante cu mâna sau o carte pentru a le menține ferm atașat.

Tara Ajunge, de Obicei, Timp ruse ederation 15~40 de zile în Statele Unite ale americii 16~21 zile în Spania 15~40 de zile Franța 15~40 de zile în Regatul Unit 11~20 zile Olanda 15~40days Altele 15~60 de zile

1. În mod normal, ne va livra articolele la tine în termen de 1-5 zile, după ce vom obține informațiile dvs. de plată. 2. Noi oferim patru moduri de transport în total, sunt EMS, Vilatudor.ro Standard de Transport maritim, DHL și China Post AirMail. Vom trimite colete cu tine ca a solicitat transportul moduri. Atentie pentru Clienții ruși: 1. Vă rugăm să completați în numele dumneavoastră complet, inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie în timp ce a face plata. 2. Vă rugăm să completați adresa dvs. de corect, inclusiv apartamentul Nr., strada, oraș, regiune și țară, în caz contrar parcelmight fi, probabil, s-a întors!

Taie,face,de măsurare poate determina mărimea abaterii (plus și minus1-2cm de fluctuație),culoare aberație se datorează monitoare,vreme,de iluminat și de alți factori,Imaginile vor fi de culori diferite în diferite monitoare dar acest lucru nu afectează apariția de pictura,vă Rugăm să înțelegeți.

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați un feedback pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc! Dacă nu sunteți mulțumit de produs și serviciu, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un negotive și feedback-ul neutru. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Vom răspunde în termen de 24 de ore în mod normal. Uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță. Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 32cm x 22cm x 8cm (12.60in x 8.66in x 3.15in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Utilizarea Home decor&arta de perete și de perete decor si cadouri
mozaic broderie De Cusut Strasuri
Instrument avantaj Stick 10 diamante la un moment dat
Tip DIY 5D Drăguț Bufnita Diamant Pictura
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Kituri De Broderie Metoda Plin De Broderie Tip
Forma de diamant Pătrat
Dimensiune 20x30cm rolled bag, 30x40cm rolled box, 40x50cm rolled box, 45x60cm rolled box, 50x70cm rolled box
Stil Europa
Material Rășină
Cadru No
Avantaj Pe De Vânzare; Transport Gratuit; Fabrica Direct
Zona Lipirea Plin
instrument pensete,Tava,Punct de Burghiu cu Diamant Stilou,Lipici
Tesatura Tip Panza
Numărul de Culori 30-45
Forma Single
Model Tip Animale
Diamond dimensiune 2.5x2.5mm
Neterminate Da,ai Nevoie de Manual
Nume De Brand EverShine
Ambalajul Extern Cutie De Culoare

Produse similare