2 buc XXL Big Dick India Saandhha Ulei de Masaj pentru Om Crema de Întârziere Lichid Peineili Întârziere Spray Om Lichid

30.24lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere

O fericita & viață fericită căsătorit, ține minte, în stres, stare bună de sănătate și rece stil de viață. Dar din cauza la presiune psihică ,tensiune greu și tulburare de rutina de zi cu zi ființa umană își pierd vigoarea, vitalitatea, rezultatele sunt că lor organe devin flasc , liber și slab.

Saandhha Ulei un brevet Penis Ulei de Masaj cu 100% în condiții de siguranță Ayurvedic Pregătirea amestecat cu secret esențial afrodisiac plante potrivite pentru tratarea Penis probleme de erectie. Saandhha Ulei este autentic Penis ulei de masaj pentru mai mult, Mai Puternic și mai Greu de Erectie.

Saandhha Ulei este conceput pentru a încărca direct (a/estrogen precursor), Vitamina E și alte ierburi terapeutice a penisului țesuturi și celule. Acest lucru va ajuta întineri neuro-arterial sinapse pentru regenerarea celulelor.

Plante ayurvedice care au fost revelate de autoritatea creierului și neuroendocrine activități pot arăta a fi extrem de util și de a ușura dureri de penis îndoiți. Ingrediente pe bază de plante în Saandhha Ulei poseda terapeutice supremația pentru răniți. Saandhha Ulei (Penis Ulei de masaj) va ajuta la reînnoirea decolorare celule din țesut spongios.

Saandhha acte de Petrol pe plan local pielii deteriorate, și, de asemenea, pe stratul interior precum și pielea de sub strat. Pielea sub strat este presărată cu capilare și vene. Saandhha Ulei de acte pe acest strat de piele din afara ca este absorbit. Penisului spongios-structura țesuturilor evita Saandhha Ulei de piercing în miezul de două penisului cilindri. Este nevoie de o erectie mai greu pentru Saandhha Ulei pentru a intra în miezul penisului cilindri. Vacante spații goale în țesutul spongios sunt obstrucționarea procesului de difuzie chimică (de penetrare) pentru Saandhha Ulei. Substanțiale de umplere spongios țesuturi cu sânge va permite Saandhha Ulei ingrediente pentru a dispersa în bază pentru acțiune curativă și de reînnoire.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
certificare GZZZ
Efect marirea penisului,penis puternic
Țara/Regiunea de Fabricație China
Greutate 15ml penis extender ulei
Eficacitatea Erectia penisului accesoriu
Numărul De Model 012
Element nume marirea penisului ulei
Material 100% Extracte Din Plante
GZZZ YGZWBZ
Ulei Esențial De Tip Compus Ulei Esențial
Numele Elementului 2 3 Ani
Funcția sexuale lichid pentru bărbați,aceite para masajes sexuales
Tip De Element sexul produsului de sex masculin parte privată
Ingredient 100% pur din plante naturale
Gen barbati PENIS biggger pompa
Locul de Origine India

Produse similare